Showbiz

Κόντεψε να τρελαθεί για το νέο του ρόλο

Είναι γνωστό ότι ο Τζέιμι Φοξ μπαίνει πάντα στο «πετσί» του κάθε ρόλου που υποδύεται. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα οδηγήθηκαν σε επικίνδυνα επίπεδα.

Εκτός βέβαια από το γεγονός ότι χρειάστηκε να αφαιρέσει τα δόντια του και τη συνολική του μεταμόρφωση, για να μπορέσει να ενσαρκώσει το ρόλο του Ναθάνιελ Άντονι Άγιερς ο ηθοποιός χρειάστηκε να αρχίσει να βλέπει ψυχολόγο. Ανακάλυψε πολλά πράγματα για τον εαυτό του, τα οποία τον έκαναν να χάσει την ηρεμία του. Για παράδειγμα ότι κάποτε όταν ήταν μικρός κάποιος φίλος του, του είχε ρίξει ισχυρό ναρκωτικό στο ποτό του.
Ο Άγιερς είναι ένας μουσικός που πάσχει από σχιζοφρένεια και ζει στους δρόμους, αν και στα νιάτα του είχε σπουδάσει στο μουσικό κολλέγιο Juilliard. Η αρρώστια του όμως δεν τον άφηνε να ησυχάσει γι’ αυτό και βρέθηκε να ζει στους δρόμους. Γνωρίστηκε με ένα δημοσιογράφο – τον οποίο στην ταινία υποδύεται ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ – ο οποίος έγραψε ένα βιβλίο γι΄ αυτόν. Η ταινία έχει τίτλο The Soloist και είναι βασισμένη στο βιβλίο του Στιβ Λόπεζ. Ο Φοξ μάλιστα συναντήθηκε με τον Άγιερς και λέγεται ότι κανένας δεν μπορούσε να τους ξεχωρίσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved