Στο δέκατο του δευτερολέπτου
G-Sports

Στο δέκατο του δευτερολέπτου

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ (Red Bull) θα ξεκινήσει από την πολ Ποζίσιον του γκραν πρι της Μαλαισίας 2ου αγώνα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της F1. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ (Red Bull) θα ξεκινήσει από την πολ Ποζίσιον του γκραν πρι της Μαλαισίας 2ου αγώνα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της F1.

Σε θρίλερ εξελίχθηκαν τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά στη Σεπάνγκ. Υπό την απειλή βροχής και με τα τελευταία δευτερόλεπτα να πιέζουν οδηγούς και ομάδες ο πρωταθλητής του 2010 έκλεψε την πρώτη θέση της εκκίνησης από τον Λούις Χάμιλτον (McLaren) ο Μαρκ Βέμπερ (Red Bull) ολοκλήρωσε την πρώτη τριάδα.

Σε θρίλερ εξελίχθηκαν τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά στη Σεπάνγκ. Υπό την απειλή βροχής και με τα τελευταία δευτερόλεπτα να πιέζουν οδηγούς και ομάδες ο πρωταθλητής του 2010 έκλεψε την πρώτη θέση της εκκίνησης από τον Λούις Χάμιλτον (McLaren). Χαρακτηριστικό του συναγωνισμού είναι η διαφορά των δύο πρώτων, με τον Φέτελ να γράφει στα τελευταία δευτερόλεπτα χρόνο 1:34,870’’ και τον Χάμιλτον να είναι στο + 0,104 πίσω του. Ο Μαρκ Βέμπερ (Red Bull) ολοκλήρωσε την πρώτη τριάδα με διαφορά+ 0,309.

Οι προσπάθειες του Χάμιλτον ήταν συνεχείς όπως και οι απαντήσεις του Φέτελ στους χρόνους του Βρετανού, όμως η τελική διαφορά τους ήταν μικρότερη από αυτή της Αυστραλίας κάτι που δείχνει τη βελτίωση της McLaren. Κοντά στους πρώτους κινήθηκε και ο Βέμπερ, που κράτησε τον Τζένσον Μπάτον (McLaren)πίσω του στα + 0,021’’.

Οι τέσσερις πρώτοι ήταν οι μόνοι με απόθεμα μαλακών ελαστικών αφού στις δύο πρώτες περιόδους χρησιμοποίησαν σκληρή γόμα ελαστικών.

Από την 5η θέση ο Φερνάντο Αλόνσο ήταν ο καλύτερος της επόμενης πεντάδας (+ 0.309) και ο τελευταίος στο ίδιο δευτερόλεπτο με τους πρώτους. Ο συναθλητής του στη Ferrari Φελίπε Μάσα έγραψε τον 7ο χρόνο (+ 1,381).
Διαβάστε περισσότερα στο: www.onsports.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved