Aθηνά Μαξίμου: «Με τον Αιμίλιο θέλουμε να κάνουμε παιδάκι»
Showbiz

Aθηνά Μαξίμου: «Με τον Αιμίλιο θέλουμε να κάνουμε παιδάκι»

Την Αθηνά Μαξίμου την γνωρίσαμε μέσα από κινηματογραφικές επιτυχίες ενώ τώρα πρωταγωνιστεί στη σειρά «Steps». Είναι έξι χρόνια μαζί με τον Αιμίλιο Χειλάκη, εκ των οποίων τα πέντε είναι παντρεμένοι!

Η Αθηνά μας μίλησε για τον γάμο της, την δουλειά της, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του Steps μέχρι να αρχίσει η σειρά να προβάλλεται. «Αυτή την περίοδο βρίσκομαι στην Πάτρα. Κάνω την «Κραυγή», σε σκηνοθεσία της Έλλης Παπακωνσταντίνου. Το "Steps" γυρίστηκε πριν από 2,5 χρόνια περίπου. Έχω κάνει αρκετά χρόνια χορό... Δεν έχω δίπλωμα για να λέγομαι χορεύτρια. Ο χορός είναι ένας τρόπος έκφρασης που πάντα με ενδιέφερε. Και ασχολήθηκα κάποια χρόνια, ας πούμε στα σχολικά, μετά σταμάτησα...», λέει η ηθοποιός.
Όσο για τα προβλήματα που ακούγεται πως είχαν οι ηθοποιοί μετά το τέλος των γυρισμάτων, η Αθηνά, δηλώνει: «Προσωπικά είχα μια άψογη συνεργασία με το studio ATA. H εταιρεία όμως ταλαιπωρήθηκε πολύ από το κανάλι. Όταν είσαι ένα κανάλι που παραγγέλνεις ένα σήριαλ και ξαφνικά δεν ξέρεις αν θα το αγοράσεις ή όχι, πότε θα το προβάλλεις και γενικότερα έχεις έναν προγραμματισμό που είναι μπάχαλο, πολύ φυσιολογικά η παραγωγή ταλαιπωρείται! Θα μπορούσαμε να είχαμε ταλαιπωρηθεί κι εμείς, απλά παραγωγή ήταν τόσο άψογη που μας προστάτευσε πολύ καλά. Νομίζω ότι όλοι έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά, με σιγουριά μπορώ να μιλήσω μόνο για εμένα.» Η Αθηνά Μαξίμου, μιλάει και γι ατο σύζυγό της, Αιμίλιο Χειλάκη. Αρχικά αποκαλύπτει αν το ζήλεψε επειδή έπαιξε στην αγαπημένη ομολογουμένως σειρά όλων των ηθοποιών, το "Νησί". «Φυσικά! Νομίζω ότι όποιος ηθοποιός δεν έχει ζηλέψει, μάλλον θέλει να κάνει άλλη δουλειά. Είναι μια πολύ καλή σειρά, μην λέμε τα τετριμμένα, καλογυρισμένη, με πολύ καλούς ηθοποιούς, ωραία σκηνοθεσία και μακάρι να γίνονται τέτοιες δουλειές και στο μέλλον! Αν και δεν το βλέπω και πολύ αισιόδοξα το μέλλον της τηλεόρασης αλλά το εύχομαι.», είπε, χαρακτηριστικά.
Οι δυο τους σκέφτονται να κάνουν παιδάκι; «Ναι, κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό. Το θέλουμε...!» Όσο για τον αν τον ζηλεύει; «Όχι, βέβαια. Κάνω το ίδιο επάγγελμα και ξέρω πάρα πολύ καλά τι σημαίνει για κάθε ηθοποιό, να γυρίζει μία ερωτική σκηνή. Δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για εμάς. Είναι η δουλειά μας.» πηγή: thebest

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved