Αλέξης Γεωργούλης: «Και τα προσωπικά και τα επαγγελματικά είναι στον αέρα»
Showbiz

Αλέξης Γεωργούλης: «Και τα προσωπικά και τα επαγγελματικά είναι στον αέρα»

Δίπορτο και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά το έχει ο Αλέξης Γεωργούλης! Ο ηθοποιός που είναι με το ένα πόδι εδώ και με το άλλο στον Ειρηνικό δεν έχει επιστρέψει για τα καλά στην Ελλάδα.

Πως περνάει όμως στο Λος Άντζελες; «καλά περνάω. Έχει ήλιο, ωραίες θερμοκρασίες, ο ρυθμός της ζωής είναι αρκετά με το μέρος σου, σου φτιάχνει κάθε φορά τη διάθεση. Απλώς όταν είσαι μακριά από το σπίτι και τους φίλους σου, όλ΄αυτά δεν μπορείς να τα εκτιμήσεις τόσο πολύ, γιατί δεν μπορείς να τα μοιραστείς. Οπότε αυτή τη χαρά δεν μπορείς να την πολλαπλασιάσεις».

Την περίοδο αυτή έχει στα σκαριά μια δουλειά την οποία ετοιμάζει αλλά δεν μπορεί να πει πολλά. Το μόνο το οποίο αρκείται ν΄αποκαλύψει είναι ότι «κάτι θα γίνει με μια δουλειά που πάω να φτιάξω στην Αμερική και να γεφυρώσω την Ελλάδα με την Αμερική. Να πάρουμε το know how από εκεί και το δικό μας πνεύμα από δω και να το μεταδώσουμε όπως εμείς θέλουμε».

Και αν τα επαγγελματικά του είναι μια φορά στον αέρα, τότε «τα προσωπικά είναι ακόμα χειρότερα, ακόμα πιο αόριστα». Για ποιο λόγο; την εξήγηση την έδωσε μόνος του: «άμα το ένα πόδι το έχεις εκεί και το άλλο πόδι το έχεις εδώ, θα πρέπει κατά κάποιο τρόπο να συνεργαστεί και ο άλλος μαζί σου έτσι. Αλλιώς τι να κάνεις; δίπορτο!» πηγή:star




©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved