Τι απαντούν οι άμεσα εμπλεκόμενοι για το γάμο της Ελένης Μενεγάκη!
Showbiz

Τι απαντούν οι άμεσα εμπλεκόμενοι για το γάμο της Ελένης Μενεγάκη!

«Κοπάζει», όπως όλα δείχνουν, ο θόρυβος που δημιουργήθηκε με την πληροφορία ότι η Ελένη Μενεγάκη παντρεύεται τον Ματέο Παντζόπουλο στην Άνδρο την Δευτέρα του Πάσχα.



Η ίδια η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει δώσει καμία λαβή για σχόλια μέσα από την εκπομπή της και μέχρι στιγμής απέφυγε διακριτικά να πει οτιδήποτε για το θέμα, σε αντίθεση με αρκετές εκπομπές και δημοσιεύματα που ασχολήθηκαν με το εάν τελικά ισχύουν οι φήμες που την θέλουν να επισημοποιεί την σχέση της με τον Ματέο Παντζόπουλο στο αγαπημένο της νησί την επομένη του Πάσχα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύεται στο περιοδικό People, το ενδεχόμενο η Ελένη να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της απομακρύνεται όλο και περισσότερο. Μάλιστα, συνεργάτες του περιοδικού επικοινώνησαν με δύο από τα γνωστότερα ονόματα που είχαν εμπλακεί στο θέμα «γάμος Ελένης», προκειμένου να μάθουν τί συμβαίνει τελικά.

Το περιοδικό επικοινώνησε με τον hair stylist Πάνο Καλλίτση, ο οποίος σύμφωνα με τις φήμες θα επιμεληθεί το χτένισμα της Ελένης στο γάμο. «Δεν ισχύει αυτό που γράφτηκε, ότι δηλαδή θα είμαι εκείνος που θα χτενίσει την Ελένη στον υποτιθέμενο γάμο. Δεν γνωρίζω τίποτα», δήλωσε. Είναι γνωστό άλλωστε, ότι η Ελένη έχει τον προσωπικό της κομμωτή Βασίλη Μπουλούμπαση, ο οποίος την χτενίζει σε καθημερινή βάση, ενώ επιμελείται τα μαλλιά της ακόμη και στις δημόσιες εμφανίσεις της. Το περιοδικό επικοινώνησε επίσης και με τον δάσκαλο yoga Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη, στενό φίλο του Μάκη Παντζόπουλου, ο οποίος φέρεται να είναι ο κουμπάρος. «Δεν έχω ακούσει και δεν ξέρω τίποτα για κανέναν γάμο», ήταν η απάντησή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χριστόφορος Κοτέντος, ο οποίος επρόκειτο να σχεδιάσει το νυφικό της Ελένης, βρίσκεται στην Αμερική και όπως δήλωσε στην εκπομπή Super Star δεν είχε ιδέα για το θέμα. Όπως μάλιστα ανέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον της Ελένης, η ίδια τον εκτιμά, αλλά η εκτίμηση απέχει πολύ από το να τον επιλέξει για μια τόσο σημαντική στιγμή για εκείνη.

Η ίδια η παρουσιάστρια πάντως στους συνεργάτες της λέει: «Είμαι μια νέα γυναίκα, που δεν ενοχλώ κανέναν και φυσιολογικά έχω προσωπική ζωή. Δεν προσπαθώ να προκαλώ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved