Δείτε τον απολαυστικό διάλογο Ψινάκη-Προβατά!
G-Politics

Δείτε τον απολαυστικό διάλογο Ψινάκη-Προβατά!

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας οι τόνοι ανέβηκαν με τον δήμαρχο Γ. Καμίνη να συγκρούεται με τον πρώην δήμαρχο Νικήτα Κακλαμάνη σχετικά με τις αντιδράσεις των συμβασιούχων και την κατάληψη του δημαρχιακού μεγάρου.


Ο Νικήτας Κακλαμάνης τον χαρακτήρισε "συνήγορο της κυβέρνησης" και ο δήμαρχος τον κάλεσε να "αφήσει τους παλικαρισμούς", ενώ τα επίθετα έδιναν και έπαιρναν.
Ωστόσο, όπως θα δείτε στο βίντεο, ο Ηλίας Ψινάκης ήταν αποφασισμένος να κλέψει την παράσταση. Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Φώτη Προβατά, ο γνωστός μάνατζερ ενοχλήθηκε από τα λεγόμενά του.
Κάποια στιγμή του είπε "τελειώνετε μας ζαλίσατε". Ο Φώτης Προβατάς απάντησε, χαρακτηρίζοντάς τον πρωτοπαλίκαρο και ασκώντας του κριτική για τη στάση του και τα όσα είχε πει στους συμβασιούχους.
Τότε, ο Ηλίας Ψινάκης εξερράγη λέγοντάς του "κάτσε κάτω μωρή κουλή, που θα με πεις και πρωτοπαλίκαρο. Κάτσε κάτω, γιατί δεν ξέρεις τι λες". Ο Φώτης Προβατάς έγινε έξαλλος, αλλά ο Ηλίας Ψινάκης συνέχισε το "σόου" του λέγοντας και πάλι "θα κάτσεις κάτω μωρή κοντή".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved