Μαρία Κορινθίου: Απαντά εάν χωρίζει
Showbiz

Μαρία Κορινθίου: Απαντά εάν χωρίζει

Απάντηση στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να χωρίζει από τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη έδωσε η Μαρία Κορινθίου.



«Θα θέλαμε ένα σχόλιο για το δημοσίευμα που διαβάσαμε, το οποίο σε ήθελε να χωρίζεις από τον Γιάννη», της είπαν οι δημοσιογράφοι.

«Δεν είναι ένα το σχετικό δημοσίευμα, είναι δύο και τρία και πολύ περισσότερα. Δεν ξέρω πλέον εάν πρέπει να γελάω, να ασχοληθώ, να θυμώνω ή τι άλλο να κάνω. Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Δεν ισχύει. Το λέω και το ξαναλέω και δεν με πιστεύει κανείς» απάντησε η ηθοποιός, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να βάλει, τέλος στην φημολογία που δίνει τέλος στον γάμο της με τον Γιάννη Αϊβάζη.

Ο τηλεοπτικός φακός εντόπισε την Μαρία Κορινθίου στο πάρτι που έδωσε ο Τρύφωνας Σαμαράς για το ημερολόγιό του. Όσο για το εάν το θεωρεί… γρουσουζιά όλο αυτό που συμβαίνει; «Είμαι κατσικοπόδαρη τί να πώ πλέον… αλλά εγώ δεν χωρίζω».

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες και ο Γιάννης Αϊβάζης είχε απαντήσει για το θέμα λέγοντας ότι δεν θα μπει στην διαδικασία του να δίνει στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της προσωπικής του ζωής. Μιλώντας στο Super Star είχε πει χαρακτηριστικά: «Δεν θα μπω σε αυτό το τριπάκι να απαντώ τι κάνω μέσα στην οικογένειά μου, αν τσακώνομαι, αν είμαι καλά ή δεν είμαι», δήλωσε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, το ζευγάρι κέρδισε πρόσφατα την αγωγή που έκανε εναντίον γνωστού περιοδικού που είχε γράψει ότι χρησιμοποιούν το παιδί για λόγους δημοσιότητας. Πηγή:star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved