''Ήρωες'' και ''Τυφλοσούρτης'': Συνεχίζονται και μετά το Πάσχα
Showbiz

''Ήρωες'' και ''Τυφλοσούρτης'': Συνεχίζονται και μετά το Πάσχα

Οι ''Ήρωες'' και ο ''Τυφλοσούρτης'' (Αθερίδης - Μακρυπούλια) συνεχίζονται για δύο εβδομάδες μετά το Πάσχα μέχρι τις 10 και 8 Μαϊου αντίστοιχα.

«Ο Τυφλοσούρτης» είναι ο τίτλος της νέας αστυνομικής κωμωδίας που διαδραματίζεται σε ένα ζαχαροπλαστείο στην καρδιά της πόλης και την υπογράφει ο Θοδωρής Αθερίδης.
Πρωταγωνίστρια και κεντρικό πρόσωπο του έργου μια τυφλή ζαχαροπλάστης, η Σοφία Φιλιππίδου, ένας εν αποστρατεία εξαρτημένος αστυνομικός σκύλος (Θοδωρής Αθερίδης), η εκπαιδεύτριά του (Ζέτα Μακρυπούλια), μια διευθύντρια τράπεζας (Νίκη Γαβριηλίδου) και ο εραστής της, ένας καταχρεωμένος γόης (Χρήστος Πλαΐνης).
Πέντε πρόσωπα στο όριο του σουρεαλισμού και της παράνοιας, σε μια πόλη που τρελαίνεται καθημερινά, μπερδεύονται σε απίθανα περιστατικά και ανεξέλεγκτες καταστάσεις.
Οι «ήρωες» είναι μια μουσικο-σατιρική παράσταση με εφτά ηθοποιούς και πέντε μουσικούς. Στη σκηνή οι Θανάσης Αλευράς, Γιώργος Μυλωνάς, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Καΐκης, Ματίνα Νικολάου, Ιωάννα Τριανταφυλλίδη και Βίκη Καρατζόγλου ερμηνεύουν με το μοναδικό τους τρόπο τα κείμενα της Ελένης Γκασούκα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved