Άνω- Κάτω για το καινούργιο τραγούδι του Τερζή
Showbiz

Άνω- Κάτω για το καινούργιο τραγούδι του Τερζή

Μια νέα κόντρα ήρθε να ταράξει τα νερά του ελληνικού πενταγράμμου. Ποιοι και γιατί αντιδρούν για το νέο τραγούδι του Πασχάλη Τερζή με τίτλο «Στο πρωινό Τσιγάρο»;

Το «Πρωινό τσιγάρο» έγινε γνωστό ως το πρώτο τραγούδι του Μάριου Τόκα μετά τον θάνατό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δεύτερη εκτέλεση του κομματιού, αφού η πρώτη έγινε πριν τέσσερα χρόνια από τον τότε πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη Κωνσταντίνο Μάτσικα. Το gossip-tv επικοινώνησε με τον τραγουδιστή , ο οποίος εκφράζει την πικρία του. «Με ενόχλησε που παρουσίασαν το τραγούδι, ως το πρώτο κομμάτι του Μάριου Τόκα μετά τον θάνατό του, ενώ εκείνος μου το είχε δώσει στον πρώτο μου δίσκο το 2007. Τότε είχε τίτλο «Λείπεις τρελαίνομαι» και το ηχογραφήσαμε στο στούντιο του Μάριου».

- Τι είναι αυτό που ζητάτε εσείς;
«Δεν ζητάω τίποτα, αφού οι τραγουδιστές δεν έχουμε πνευματικά δικαιώματα. Θαυμάζω τον Πασχάλη Τερζή και χαίρομαι που δόθηκε σε εκείνον. Με στεναχώρησε το γεγονός ότι δεν με ενημέρωσαν από ηθικής πλευράς, αφού ο Μάριος Τόκας ήταν το πρότυπο μου και εκείνος με έβαλε στα μουσικά μονοπάτια».









©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved