Δείτε την κίτρινη τουαλέτα 7.000 ευρώ που θα φορέσει την Κυριακή η Μακρυπούλια
Media

Δείτε την κίτρινη τουαλέτα 7.000 ευρώ που θα φορέσει την Κυριακή η Μακρυπούλια

Με εντυπωσιακή τουαλέτα αξίας 7.000 ευρώ θα εμφανιστεί στο «Dancing With The Stars» της Κυριακής η Ζέτα Μακρυπούλια, φιλοδοξώντας να κλέψει τις εντυπώσεις για ακόμα μία φορά!

Μετά το δαχτυλίδι με το τεράστιο διαμαντικό, την... περούκα αλλά και τα ρούχα αλά Τζούλια Αλεξανδράτου, αυτή τη φορά η παρουσιάστρια θα εμφανιστεί με haute couture δημιουργία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Star», η παρουσιάστρια σκοπεύει να «μαγέψει» με ένα κατακίτρινο μεταξωτό φόρεμα δια χειρός Ζούλια!

Την προηγούμενη Τετάρτη, ο στυλίστας της Ζέτας πήγε στο ατελιέ του γνωστού σχεδιαστή και πήρε τρία φορέματα: ένα μπεζ, ένα κίτρινο και ένα κόκκινο. Το πρώτο και το τρίτο φόρεμα επέστρεψαν στο ατελιέ, οπότε η παρουσιάστρια θα εμφανιστεί με το κίτρινο.

Εκτός από εντυπωσιακό και σικ, το φόρεμα είναι και «τσουχτερό», καθώς η τιμή του ανέρχεται στις 7.000 ευρώ. Την... έριξε την τιμή η Ζέτα, πάντως, αφού η δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη που φορούσε την τελευταία φορά κόστιζε 10.000 ευρώ. Κακούργα οικονομική κρίση! πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved