Ευγενία Μανωλίδου: Κάηκε στον Καφέ της
Showbiz

Ευγενία Μανωλίδου: Κάηκε στον Καφέ της

Τα φώτα στα γραφεία Διοίκησης του ΑΝΤ1 έκλεισαν πολύ αργά χθες το βράδυ κι όχι εξαιτίας παράλειψης. Ο φάκελος που απασχόλησε τους επιτελείς του καναλιού είχε ...όνομα αλλά και επίθετο. Ευγενία Μανωλίδου.


Όπως όλα δείχνουν η παρουσιάστρια έχασε κάθε πιθανότητα ν’ αναλάβει την μακροβιότερη ψυχαγωγική εκπομπή της ιδιωτικής τηλεόρασης εξαιτίας των παράλογων απαιτήσεων της. Οικονομικών και όχι μόνο. Κι όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που ο παραγωγός Στέλιος Αντωνιάδης ακούει σχεδόν καθημερινά τον ήχο από τις πόρτες φερόμενων αρχισυντακτών να κλείνουν η μια πίσω από την άλλη. Την ώρα που τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα και η λύση Καραμέρου Χαριτάτου δείχνει ιδανικότερη από ποτέ. Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμη και σήμερα μέχρι την ώρα που γραφόταν το ρεπορτάζ, όλοι οι «εμπλεκόμενοι» συμμετείχαν σε meeting πολύ κρίσιμο για το μέλλον της ψυχαγωγικής ζώνης του καναλιού.

Τι συνέβη χθές

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες στην συνάντηση «κεφαλών» του καναλιού συζητήθηκαν εναλλακτικές λύσεις εντός του καναλιού. «Η απόφαση του καναλιού είναι να μην προχωρήσει με την Ευγενία» μετέφερε στο gossip στέλεχος του καναλιού, ο οποίος μάλιστα επιβεβαίωσε πώς η πρώτη σκέψη ήταν η μεταφορά του Γιώργου Παπαδάκη στην ζώνη 10.00-13.00. Σενάριο ωστόσο που εγκαταλείφθηκε στην πορεία. Όλοι κατέληξαν στο συμπέρασμα να αξιοποιήσουν το Δίδυμο Χαριτάτου -Καραμέρου καθώς ο στόχος του καναλιού είναι το ηλικιακό κοινό 15-44. Ένα κοινό που οι δύο συνάδελφοι έχουν εξασφαλίσει τόσο το καλοκαίρι όσο και τις τελευταίες ημέρες απέναντι στο δίδυμο Καμπουράκη -Οικονομέα, που θεωρούνται δυνατοί στο συγκεκριμένο κοινό. Το μόνο που μένει είναι η απάντηση τους. Μια απάντηση που αναμένεται να δώσει λύση ή να βουλιάξει περισσότερο το εγχείρημα που οραματίστηκε και πρότεινε στους ιδιοκτήτες του καναλιού ο Γιώργος Λεβέντης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved