VIDEO: Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μιλάει για την περιπέτεια της υγειάς του
Showbiz

VIDEO: Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μιλάει για την περιπέτεια της υγειάς του

Με πολύ χιούμορ και εξαιρετική διάθεση αντιμετώπισε την περιπέτεια της υγείας του ο Φώτης Σεργουλόπουλος, που βγήκε τηλεφωνικά στην… εκπομπή του!

Σε τηλεφωνική σύνδεση που είχαν στο «Φώτης-Μαρία live», ο παρουσιαστής συνομίλησε με το έτερον επαγγελματικό του ήμισυ Μαρία Μπακοδήμου, με την οποία αρχικά αστειεύθηκε λέγοντας ότι εξαφανίστηκε γιατί έκανε πλαστική επέμβαση! «Τελικά, όμως, διαπίστωσα ότι οι φίλοι μου με αγαπάνε, όσο μεγάλα χείλια και εάν έχω, όσο μεγάλη μύτη, όσο μεγάλο στήθος…»

Όταν η κουβέντα πέρασε σε πιο σοβαρό επίπεδο, ο Φώτης αποκάλυψε ότι όλα έγιναν τόσο ξαφνικά, που ακόμη και ο ίδιος δεν το πίστευε. «Πώς πατάς μια νάρκη και λές μην κουνηθεί κανείς; Ετσι ήταν. Για να καταλάβετε την πρώτη μέρα ήρθαν οι γιατροί και μου είπαν ότι πρέπει να μείνω μέσα. Τους είπα λοιπόν ότι αποκλείεται εγώ να κάνω όλα αυτά που μου λένε γιατί έχω δουλειές και πρέπει να γυρίσω στο πόσο μου. Με ρώτησαν τί δουλειά κάνω κι εγώ τους είπα ότι δουλεύω στην τηλεόραση».

«Έπαθα θρόμβωση. Και από την στιγμή που θα πάθεις θρόμβωση στο αίμα, απαγορεύεται να μπεις όχι σε αεροπλάνο, αλλά ακόμη και σε αυτοκίνητο», δήλωσε ο Φώτης, επιβεβαιώνοντας την πληροφορία ότι είχε προηγηθεί μόλυνση στο αίμα που επιδείνωσε την κατάσταση στον οργανισμό του.


Ο Φώτης Σεργουλόπουλος που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα βρίσκεται στην θέση του την Τρίτη του Πάσχα, ανέφερε ότι επειδή το ιατρικό επιτελείο που τον παρακολουθεί, του συστήνει να μην ταξιδέψει, θα προσπαθήσει να γυρίσει με τρένο και κατόπιν με καράβι. «Ελπίζω να είμαι πίσω την Τρίτη του Πάσχα που θα επιστρέψετε όλοι από τις διακοπές σας», δήλωσε χαρακτηριστικά. πηγή: star








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved