Φρενίτιδα για το Sex and the city 2
Showbiz

Φρενίτιδα για το Sex and the city 2

Μέτρα ασφαλείας που δεν έχουν προηγούμενο χρειάστηκε να πάρουν οι αρχές της Νέας Υόρκης καθώς μόλις έγινε γνωστό ότι ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Sex and the city 2 επικράτησε το αδιαχώρητο.

Εκατοντάδες φαν της σειράς και ταινίας έσπευσαν να δουν από κοντά την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και τον Κρις Νοθ που άρχισαν να γυρίζουν σκηνές. Ακόμη και από τις επτά το πρωί είχε συγκεντρωθεί κόσμος για να πάρει καλή θέση.

Οι φρουροί ασφαλείας έδειχναν να προστατεύουν τον πρόεδρο και όχι τους ηθοποιούς. Κάποια στιγμή τα πράγματα ξέφυγαν λίγο από τον έλεγχο και η Πάρκερ παρακάλεσε τους φρουρούς να μην αντιδρούν υπερβολικά και να προσέχουν.

Οι πρώτες σκηνές που γυρίζονται έχουν να κάνουν με μία επιστροφή στο παρελθόν που κάνει η ταινία και συγκεκριμένα στα 80’s. Έτσι εξηγούνται και τα σγουρά μαλλιά της «Κάρι Μπράντσοου αλλά και το ντύσιμο καθώς η Πάρκερ φορούσε αθλητικά παπούτσια και κολλητό τζιν. Πιθανότατα πρόκειται για τη στιγμή που ο χαρακτήρας της φτάνει για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη, αφού είναι περιτριγυρισμένη από βαλίτσες.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει το Μάιο τους 2010 στους κινηματογράφους. Τελικά, γυρίσματα στο Ντουμπάι δεν θα γίνουν γιατί η παραγωγή δεν κατάφερε να πάρει άδεια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved