Ποιοι επώνυμοι περνούν τον προσωπικό τους Γολγοθά
Showbiz

Ποιοι επώνυμοι περνούν τον προσωπικό τους Γολγοθά

Μεγάλη Παρασκευή σήμερα και όλοι, επώνυμοι και μη, έρχονται πιο κοντά στο θεό. Αυτές τις άγιες μέρες έρχονται στη μνήμη γεγονότα τα οποία έχει βιώσει ο καθένας σαν τον προσωπικό του Γολγοθά. Ο χαμός κάποιου αγαπημένου προσώπου, ένα ατύχημα, οικονομικά προβλήματα όλοι έχουν να θυμηθούν μια δύσκολη στιγμή που πέρασαν στη ζωή τους.

Υπάρχει κάποιος άραγε που να μην έχει βιώσει τον δικό του Γολγοθά; Μπορεί να βλέπουμε τους ανθρώπους της showbiz χαμογελαστούς όμως ο καθένας κρύβει μέσα του ένα προσωπικό δράμα, ο καθένας κουβαλά το δικό του «σταυρό».


Ο Κώστας Αρβανίτης έχασε τον μικρό του αδερφό, ο οποίος πάλευε χρόνια με τον εφιάλτη των ναρκωτικών και έφυγε τελικά από τη ζωή απ' άλλη αιτία. «Είμαι θυμωμένος με τον θεό!» με αυτά τα λόγια προσπάθησε να εκφράσει τα όσα συμβαίνουν μέσα του, στην ψυχή και στην καρδιά του, για τον χαμό του μικρού του αδερφού. «Δεν ξεπερνιέται ένας τέτοιος θάνατος» είχε πει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.
Ο Αντώνης Καλογιάννης ζει το δικό του δράμα τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Έχασε τον γιο του! “Η απώλεια του γιου μου ήταν καθοριστική για τη ζωή μου. Δεν ήταν μόνο ένας γιος, ήταν ένας φίλος, ένας σύντροφος. Ήμασταν δύο άνδρες που μιλούσαμε ως άνδρας προς άνδρα. Πονάνε όλα αυτά, αλλά δεν φοβάμαι τον πόνο” είχε δηλώσει στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση.
Την απώλεια δικού της ανθρώπου ένιωσε και η Έλενα Παπαρίζου το 2008. Το μαντάτο του ξαφνικού θανάτου του πατέρα της από ανακοπή καρδιάς την συνέτριψε! Μάλιστα για αρκετό διάστημα η τραγουδίστρια δεν εμφανίστηκε σε κανέναν νυχτερινό κέντρο. Δύσκολες στιγμές πέρασε και η Έρρικα Πρεζεράκου, όταν το πιο αγαπημένο της πρόσωπο, ο πατέρας της αρρώστησε σοβαρά και μετά από λίγους μήνες έφυγε από τη ζωή.

Ο «καλός μας άνθρωπος», ο Θανάσης Βέγγος περνά δύσκολες στιγμές μιας και ακόμα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Τραγικές στιγμές πέρασε και ο Μανώλης Κονταρός. Ήταν 12 Δεκεμβρίου του 2010 όταν η είδηση του τροχαίου ατυχήματος του Μανώλη Κονταρού συγκίνησε τους αμέτρητους φίλους του σε όλο τον κόσμο. Ο λεβέντης από την Κρήτη χαροπάλευε στην Εντατική του «Ευαγγελισμού». Έπειτα από λίγες μέρες μεταφέρθηκε σε κλινική αποκατάστασης στη Χαϊδελβέργη με την ελπίδα να ξανασταθεί στα πόδια του. Ευτυχώς τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της θεραπείας είναι εντυπωσιακά για τον Μανώλη Κονταρό.

Ο δε Ανδρέας Μικρούτσικος πέρασε το δικό του Γολγοθά το 2009 μιας και καταστράφηκε οικονομικά. Είχε πει μάλιστα σε συνέντευξη του το 2009: «Έχασα όλα μου τα χρήματα και όλα τα περιουσιακά μου στοιχεία και έμεινα επί ξύλου κρεμάμενος! Συν το γεγονός ότι έμεινα και μόνος, ήταν ένα πράγμα που ξαφνικά έφτασα να βρίσκομαι όχι στο "φτου και από την αρχή" αλλά στο "μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα"».


Και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης πέρασε το δικό του δράμα. Στα μέσα Αυγούστου το 2009 έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος του αδερφός Κωνσταντίνος, στα 44 του χρόνια. Δύσκολες ώρες πέρασε τον Ιανουάριο του 2010 και η Άννα Βίσση όταν έμαθε πως ο φίλος και συνεργάτης της, Άντυ Χατζηκωστής δολοφονήθηκε. Τέλος, τραγικές στιγμές έζησε και η εφοπλιστική οικογένεια Τσάκου όταν χάθηκε ξαφνικά η Μαρία Τσάκου η κόρη του καπετάν Παναγιώτη Τσάκου και αδελφή του Νίκου Τσάκου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved