«Ολυμπιακός όπως Μαρσέιγ»
G-Sports

«Ολυμπιακός όπως Μαρσέιγ»

Εντυπωσιακή ήταν η πρώτη χρονιά του Φρανσουά Μοντέστο στον Ολυμπιακό, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα, με τον Γάλλο να ονειρεύεται κι άλλους τίτλους.

Ο 33χρονος αμυντικός μίλησε σε γαλλική ιστοσελίδα, τονίζοντας πως είναι ευχαριστημένος στους «ερυθρόλευκους» και ανυπομονεί να αγωνιστεί και πάλι στο Champions League.

Η συνέντευξη του Μοντέστο στο nicematin.com:

Πρώτος χρόνος στην Ελλάδα, πρώτο πρωτάθλημα, το οποίο πέρυσι το είχε πάρει από ο Παναθηναϊκός, δεν θα μπορούσες να κάνεις καλύτερη αρχή…

«Ετσι είναι. Και είναι σημαντικό, καθώς αυτή η σεζόν ήταν μεταβατική. Ενας νέος πρόεδρος αγόρασε την ομάδα τον Ιούνιο, ενώ αποκτήθηκαν 14 νέοι παίκτες (ανάμεσά τους ο Πάντελιτς και ο Μιραλάς), καθώς νέος προπονητής (Ερνέστο Βαλβέρδε). Το πρωτάθλημα όμως ήταν το βασικό ζητούμενο για τον Ολυμπιακό».

Προσωπικά, πως έζησες την πρώτη σου χρονιά;

«Με δέχτηκαν πολύ καλά. Εχοντας παίξει έξι χρόνια στο Μονακό, δεν ήταν εύκολο να αφήσω μια θέση που ένιωθα άνετα. Όμως εξελίχθηκε πολύ καλά. Μου δόθηκε η ευκαιρία να ανακαλύψω ένα νέο πρωτάθλημα, μια πανέμορφη πόλη, έναν σπουδαίο σύλλογο, που μου έδωσε τη δυνατότητα να κατακτήσω τον πρώτο μου τίτλο και να αγωνιστώ την επόμενη χρονιά στο Champions League».
Διαβάστε περισσότερα στο: www.onsports.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved