Κυρίαρχος στα πλέι οφ
G-Sports

Κυρίαρχος στα πλέι οφ

Το πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε με άσχημο τρόπο στον Βόλο. Η ήττα από τον τοπικό Ολυμπιακό και ο τρόπος που ήρθε ήταν το επιστέγασμα μιας σεζόν όπου το «τριφύλλι» κυνηγήθηκε με κάθε τρόπο για να μην διεκδικήσει τους τίτλους που είχε στην κατοχή του, αλλά και που παράλληλα οι «πράσινοι» μόνο για ένα μικρό διάστημα μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν την ποιοτική τους ανωτερότητα εντός γηπέδου.

Η χρονιά βέβαια δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα για την ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα, μιας και σε περίπου δύο εβδομάδες ξεκινούν τα πλέι οφ. Μια διαδικασία που κάθε άλλο παρά αδιάφορη είναι για τον Παναθηναϊκό, μιας και η κατάκτηση της πρωτιάς σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα είναι μονόδρομος. Άλλωστε στο παρελθόν οι «πράσινοι» δεν έχουν γνωρίσει την ήττα σε αυτή τη διαδικασία, έχοντας 9 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Τα κίνητρα για τους παίκτες και το σύλλογο γενικότερα είναι πολλά και δεν περιορίζεται μόνο στην συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League. Το ThePlayer σας αναλύει τους τρεις κυριότερους λόγους που ο Παναθηναϊκός πρέπει να τα δώσει όλα στα πλέι οφ.
Διαβάστε περισσότερα στο: www.theplayer.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved