Δείτε την τελευταία συνέντευξη του Τίμη Παρίση
Showbiz

Δείτε την τελευταία συνέντευξη του Τίμη Παρίση

Την ώρα που φόρτωνε τα πράγματα από το ατελιέ του στο Κολωνάκι στο φορτηγό της μεταφορικής που έκανε τη μετακόμιση στο νέο του σπίτι στην Πατησίων, πέτυχε η κάμερα για τελευταία φορά τον Τίμη Παρίση, περίπου 2 εβδομάδες πριν τον απρόσμενο θάνατό του τη Μεγάλη Πέμπτη.


Ο σχεδιαστής των Ελληνίδων σταρ και κοσμικών μίλησε στην κάμερα του Star χαμογελαστός κι ειλικρινής για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια. Χωρίς να προβεί σε δήθεν δικαιολογίες, δε δίστασε να πει στον ρεπόρτερ ότι η κρίση επηρέασε τις πελάτισσές του κι επομένως και τον ίδιο. "Από τη στιγμή που οι πελάτισσές μου δε μπορούν να αγοράζουν πλέον στις τιμές που αγόραζαν παλιά, πρέπει κι εγώ να δω πώς θα μειώσω το κόστος των ρούχων μου", είχε πει χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι πλήρωνε ενοίκιο 5000 ευρώ το μήνα όσο έμενε στο Κολωνάκι!
"Ντουβάρια είναι. Τι Κολωνάκι, τι Πατησίων", είχε πει για το ατελιέ που άφηνε, προσθέτοντας ότι "το Κολωνάκι είναι μία ιδέα. Τα τελευταία 30 χρόνια έγινε το Κολωνάκι ό,τι έγινε. Παλιά η high περιοχή της Αθήνας ήταν η Φωκίωνος Νέγρη. Εκεί σύχναζε ο "καλός κόσμος". Μετά αρχίσαμε κάποιοι να ερχόμαστε Κολωνάκι και να ανοίγουμε ατελιέ. Το Κολωνάκι οι ψωνάρες το κάνανε αυτό που είναι σήμερα και έφθασαν τα ενοίκια σε αυτά τα ύψη. Κι ανάμεσα σ' αυτούς ήμουν κι εγώ, το παραδέχομαι"
Ακόμη όμως κι όσοι γνώριζαν τα οικονομικά του προβλήματα, όπως ο καλός του φίλος Λευτέρης Πανταζής, τονίζουν ότι ο Τίμης Παρίσης αντιμετώπιζε τις δυσχέρειες αυτές με παραδειγματική αποφασιστικότητα και ψυχραιμία. Η είδηση του θανάτου του έχει στεναχωρήσει αφάνταστα τον φιλικό κι επαγγελματικό του κύκλο, καθώς όλοι μιλούν για έναν άνθρωπο ευγενέστατο και χαμηλών τόνων.



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved