ΠΑΟ… ΟΑΚΑ ξανά
G-Sports

ΠΑΟ… ΟΑΚΑ ξανά

Συμφώνησε με τη διοίκηση του σταδίου και θα υπογράψει σύμβαση ως το 2013.


Οι «πράσινοι», βλέποντας το έργο της Διπλής Ανάπλασης να έχει μείνει στάσιμο και να κινδυνεύει να εγκαταλειφθεί οριστικά, μπήκαν σε νέα διαδικασία διαπραγμάτευσης με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ και κατάφεραν να κάνουν νέα συμφωνία η οποία προβλέπει τη χρησιμοποίηση του σταδίου για δύο ακόμα χρόνια με ευνοϊκότερους μάλιστα όρους.
Αν και τις τελευταίες μέρες αναπτύχθηκε μεγάλη φημολογία για επιστροφή του Παναθηναϊκού στο «Απόστολος Νικολαΐδης», κάτι τέτοιο δεν μπήκε καν στη σκέψη των ανθρώπων της ΠΑΕ αφού θα συναινούσε στα όσα αναφέρονται για συρρίκνωση των «πρασίνων» και βήματα… πίσω.
Εκτός του ότι αποτελεί ένα παλιό γήπεδο, πέρα από τη συναισθηματική του αξία, στη «Λεωφόρο» θα υπήρχε και πρόβλημα με τους κατόχους διαρκείας. Ο Παναθηναϊκός των 30.000 καρτών της σεζόν 2010-2011 δε θα μπορούσε να παίξει σε ένα γήπεδο το οποίο συνολικά χωράει 16.800 θέσεις, ενώ παράλληλα η UEFA δε θα έδινε άδεια για αγώνες Champions League, στόχο που αποτελεί και τον κυριότερο της ομάδας για την φετινή περίοδο. Διαβάστε όλο το άρθρο πατώντας εδώ: onsports.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved