Όταν… μιλάει το χρήμα
G-Sports

Όταν… μιλάει το χρήμα

Το Onsports παρουσιάζει αναλυτικά την αξία των ελληνικών ομάδων και τις διαφορές της Super League με τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σε επίπεδο χρημάτων.Είναι γνωστό ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο, ειδικά τα τελευταία χρόνια, πάσχει σε ό,τι αφορά το οικονομικό κομμάτι και τις δυνατότητες που έχουν οι ΠΑΕ έτσι ώστε να κινηθούν σε μεταγραφικό αλλά και λειτουργικό επίπεδο.

Παρόλα αυτά, δεν είναι λίγες οι ομάδες που συνεχίζουν να κάνουν κινήσεις και να αποκτούν ποδοσφαιριστές που ανεβάζουν την αξία τους στο… «χρηματιστήριου» του διεθνούς στερεώματος.
Εκτός δεκάδας
Ρίχνοντας μια ματιά στην ανάλυση που επιχειρούμε μέσω των πινάκων, παρατηρεί κανείς πως το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι μέσα στο Top 10 των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων σε ό,τι έχει να κάνει με την συνολική αξία των ομάδων. Η Super League, με το ΔΝΤ να κάνει εμφανή την επιρροή του από το καλοκαίρι του 2010 και ακόμα πιο εμφανή από το καλοκαίρι του 2011 όταν και θα έρθουν μεγαλύτερες περικοπές, είναι στην 11η θέση στον αντίστοιχο πίνακα. Διαβάστε όλο το άρθρο πατώντας εδώ: onsports.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved