Στα πράσινα και πάλι!
G-Sports

Στα πράσινα και πάλι!

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού είναι στον αέρα από τη στιγμή που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το οικονομικό τοπίο και το ποσό που θα βρεθεί στα ταμεία της ΠΑΕ μετά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, η οποία ολοκληρώνεται στις 6 Μαΐου.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα πρέπει να θεωρούνται τελειωμένες υποθέσεις οι δύο πρώτες «μεταγραφές» για τη νέα σεζόν. Ο λόγος για δύο από τους παίκτες που οι «πράσινοι» έχουν παραχωρήσει ως δανεικούς, τον Μαρσέλο Μάτος και τον Γκάμπριελ.

Τους τελευταίους μήνες οι ομάδες που αγωνίζονται, Μποταφόγκο και Γκρέμιο, αντίστοιχα, έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να τους κρατήσουν σε μόνιμη βάση. Στις συζητήσεις που είχαν με τον Παναθηναϊκό όμως αυτό που ζήτησαν είναι να τους πάρουν με μηδαμινό κόστος, μιας και δεν έχουν χρήματα για να δώσουν στο «τριφύλλι».

Κάτι το οποίο στον Παναθηναϊκό δεν συζητάνε, μιας και για τους δύο έχουν ξοδέψει αρκετά χρήματα. Εξάλλου, ειδικά για τον Μάτος στους «πράσινους» πιστεύουν πως μπορεί να αποτελέσει σημαντικό μέλος της ομάδας τη νέα σεζόν, ενώ και ο Γκάμπριελ μπορεί να είναι μια καλή λύση.
Διαβάστε περισσότερα στο: www.theplayer.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved