VIDEO: Tι είπε σήμερα η Μενεγάκη για την Άνδρο;
Media

VIDEO: Tι είπε σήμερα η Μενεγάκη για την Άνδρο;

O Κωνσταντίνος τραγούδησε στο live του "Greek Idol" τη Δευτέρα του Πάσχα και δέχθηκε την έντονη κριτική του Πέτρου Κωστόπουλου, του Κώστα Καπετανίδη και της Έλλης Κοκκίνου γιατί δεν ήταν καλός.

Ο ίδιος, δε, παραδέχθηκε ότι δεν τραγούδησε πολύ καλά, γιατί είχε… φύγει για λίγες ημέρες και επειδή έχασε το πλοίο της επιστροφής, άργησε να γυρίσει και δεν πρόλαβε να κάνει αρκετή πρόβα. Αφήνουμε στην άκρη το ότι διαγωνίζεται σε ριάλιτι τραγουδιού και λίγο πριν από την πρώτη αποχώρηση, είπε να ξεκουραστεί σε κάποιο νησί για λίγες ημέρες, αλλά ας είναι. Πέρα από αυτό, τον ακούσαμε να απαντάει και στον Πέτρο Κωστόπουλο που του «την είπε» γιατί πήγε στην Πάρο, αλλά και στην Ρούλα Κορομηλά που επίσης αναφέρθηκε στην απουσία του τραγουδιστή στο νησί των Κυκλάδων.
Δεν πέρασε μισή μέρα και ο παίκτης εμφανίστηκε στον Καφέ με την Ελένη. Και εκεί που όλοι νόμιζαν ότι ο Κωνσταντίνος πήγε στην… Πάρο, εκείνος είπε ότι δεν πήγε στην Πάρο, αλλά στην… Άνδρο!
Με το που «έσκασε μύτη» στο πλατό, ο παίκτης «ξεδίπλωσε» την περιπέτεια που είχε κατά την διάρκεια των διακοπών του. Ο Κωνσταντίνος είπε ότι έχασε το πλοίο από την… Άνδρο όπου είχε πάει για το Πάσχα. «Μα και σύ στην Άνδρο βρήκες να πας; Τώρα κάνει κρύο, δεν περίμενες να πάς λίγο αργότερα που ο καιρός θα είναι καλύτερος;», τον ρώτησε η Ελένη.
Οι υπόλοιποι συνεργάτες της «πάγωσαν» όταν άκουσαν την Ελένη να μιλάει για την Ανδρο, νομίζοντας ότι η παρουσιάστρια έκανε λάθος και μπέρδεψε τα νησιά. Γνώριμο σου λέει το μέρος για την Ελένη, θα το μπέρδεψε με την Πάρο. Αμ δε! Η Ελένη μια χαρά τα έλεγε... Εχασε, λέει, το πλοίο από την… Άνδρο και αναγκάστηκε να πάρει το επόμενο που ήταν 12 ώρες μετά… Και το ανέλυε για ώρα κιόλας!


Τελικά, στην Ανδρο πήγε ή στην Πάρο; Θα μας πείτε, εδώ καλά καλά δεν έχει ξεκαθαρίσει πού πήγε, θα τραγουδούσε; Δείτε την εμφάνισή του στον Καφέ, όπου είπε ότι πήγε στην Άνδρο και αυτή του Greek Idol όπου είπε ότι πήγε στην… Πάρο…








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved