Η δίαιτα της Ελένης Μενεγάκη
Showbiz

Η δίαιτα της Ελένης Μενεγάκη

Μπορεί το Πάσχα το φαγητό να έχει την τιμητική του, η Ελένη Μενεγάκη όμως έχει τα δικά της διατροφικά όπλα για να βγάλει knock out τις θερμίδες και να βγει με κορμί που πολλοί θα ζήλευαν στις παραλίες. Τι δίαιτα ακολουθεί η παρουσιάστρια;


Η Ελένη Μενεγάκη είναι πολύ πειθαρχημένη στο πρόγραμμα που ακολουθεί τα τελευταία δυο χρόνια και γνωρίζει άψογα να σώζει τις διατροφικές της παρασπονδίες αλλά και να χάνει με ευκολία τα παραπανίσια κιλά.
Για πρωινό η παρουσιάστρια πίνει μέτριο καφέ –με μισή κουταλιά ζάχαρη- ή γάλα με χαμηλά λιπαρά ενώ πάντα το συνοδεύει με μια μερίδα υδατανθράκων (πχ. 1 κουλούρι Θεσσαλονίκης ή 1 τυροπιτάκι ή 1 μπολ δημητριακά). Το δεκατιανό της περιλαμβάνει καφέ χωρίς ζάχαρη ή γιαούρτι 0% με φρούτα ενώ μερικές φορές συμπληρώνει την ποσότητα υδατανθράκων ( μια μερίδα) που δεν κάλυψε το πρωινό.
Για μεσημεριανό η Ελένη Μενεγάκη τρώει λαχανικά (σε σαλάτα ή μαγειρευτά), βασική ποσότητα πρωτεϊνών (μια μερίδα κοτόπουλο ή κόκκινο κρέας ή ψάρι ή τυρί fair), δυο φορές την εβδομάδα τρώει μακαρόνια ή ρύζι και μια με δυο φορές λαδερό φαγητό μαγειρευμένο στον ατμό.
Στο τελευταίο γεύμα της ημέρας η Ελένη Μενεγάκη προτιμάει σαλάτα ή μια μερίδα πρωτεΐνες υγιεινά μαγειρεμένη.
Bonus για τον κόπο της η Ελένη για μια μέρα μπορεί να φάει σουβλάκι ή πίτσα ενώ δεν μπορεί να αντισταθεί στην ιαπωνική και κινεζική κουζίνα καθώς και τα καυτερά φαγητά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved