Ο γάμος της χρονιάς και στο ΣΚΑΪ
Lifestyle

Ο γάμος της χρονιάς και στο ΣΚΑΪ

Ο πριγκηπικός γάμος στο ΣΚΑΪ. Από το πρωί σε συνεχείς συνδέσεις με την βρετανική πρωτεύουσα η τηλεόραση του ΣΚΑΪ θα καλύψει τις αφίξεις, την πριγκηπική τελετή και όσα θα ακολουθήσουν του γάμου της χρονιάς.

Αφίξεις των καλεσμένων στο Αββαείο του Oυεστμίνστερ όπου θα διεξαχθεί ο πριγκηπικός γάμος του γιου της Νταϊάνα, Oυίλιαμ, διαδόχου του θρόνου, με την Κέιτ Μίντλετον θα προβάλλει ο ΣΚΑΪ.
Ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στο Λονδίνο Θανάσης Γκαβός θα μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα και όσα διαδραματίζονται εκεί.

Το «ΣΚΑΪ τώρα» και η Πόπη Τσαπανίδου θα παρακολουθήσουν από τις 10.50 τις αφίξεις των ξένων ηγετών ενώ λίγο αργότερα αναμένεται να φθάσει ο πρίγκιπας Oυίλιαμ συνοδευόμενος από τον αδερφό του και κουμπάρο του Χάρι. Μαζί της στο σχολιασμό η δημοσιογράφος Ελένη Μπίστικα.
Ο ΣΚΑΪ θα βρίσκεται σε συνεχή ροή για να καλύψει τις αφίξεις των εστεμμένων–καλεσμένων. Στις 11:51 σύμφωνα με το πρωτόκολλο η Κέιτ Μίντλετον θα αναχωρήσει από τη βασιλική σουίτα του πολυτελούς ξενοδοχείου Goring, 800 μέτρα από το Μπάκιγχαμ, και θα φτάσει στο Aββαείο με Ρολς Ρόις μαζί με τον πατέρα της Μάικλ.

Λίγο μετά τη μία που θα ολοκληρωθεί η τελετή και η Πόπη Τσαπανίδου μαζί με την Εύα Αντωνοπούλου θα παρακολουθήσουν μαζί με τους τηλεθεατές το ζευγάρι να αναχωρεί για το Μπάκιγχαμ με άμαξα.
Στη συνέχεια το «ΣΚΑΪ life» με την Εύα Αντωνοπούλου και τους καλεσμένους της θα δουν το ζευγάρι και τη βασίλισσα να εμφανίζονται στο μπαλκόνι των ανακτόρων μαζί με τις οικογένειές τους.
Αργότερα θα ακολουθήσει η εναέρια επίδειξη της Βασιλικής Αεροπορίας προς τιμήν του ζευγαριού και τέλος η δεξίωση της βασίλισσας στο ανάκτορο του Μπάκιγχαμ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved