Πώς σχολίασαν τον πριγκιπικό γάμο Έλληνες και ξένοι επώνυμοι
Showbiz

Πώς σχολίασαν τον πριγκιπικό γάμο Έλληνες και ξένοι επώνυμοι

Το έλα να δεις έγινε στο internet από τα σχόλια επώνυμων και μη για τον πριγκιπικό γάμο στο Λονδίνο! Από τον σχολιασμό δεν έλειψαν οι Έλληνες και ξένοι celebrities, που μέσω Facebook και Twitter είπαν την γνώμη τους για την παραμυθένια τελετή.

Με το που πάτησαν το πόδι τους στο Westminster οι πρώτοι καλεσμένοι, άρχισαν και τα διαδικτυακά σχόλια: τι για τα ρούχα, τι για τα καπέλα, τι για την διακόσμηση... Το αποκορύφωμα, βέβαια, ήρθε με την άφιξη της νύφης!

«Βαρέθηκα να ακούω “Kate η λαϊκή”. Πόσο πίσω είμαστε;», έγραψε ο Boy George, ενώ η Μαρία Μενούνος εγκωμίασε το Alexander McQueen νυφικό: «η Kate έδειχνε υπέροχη! Μ’ αρέσει που ο πρίγκιπας είπε σ’ εκείνη και στον πατέρα της κατά τη διάρκεια της τελετής ότι πρόκειται για οικογενειακή υπόθεση», έγραψε η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος.

Με την Μενούνος συμφώνησε και η Καλομοίρα. «Μ’ αρέσει το νυφικό της Kate! Δείχνει τόσο όμορφη... Όλο αυτό είναι εκπληκτικό!», σχολίασε στο Twitter η τραγουδίστρια.

«Να ζήσουν, να ευτυχίσουν και στα δικά μας οι ελεύθερες», ήταν το μήνυμα της Δούκισας Νομικού, την ώρα που η Μαριέττα Χρουσαλά κόντευε να σκάσει που δεν έζησε από κοντά το γεγονός: «έχασα τον γάμο!», ανέφερε στο Twitter της.

Φωτογραφίες από το πάρτι στους δρόμους του Λονδίνου «ανέβασε» ο Νίκος Αλιάγας, ενώ ο Uri Geller προτίμησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία του μπροστά από την τηλεόραση την ώρα της τελετής!

Δεν έλειψαν, όμως, και τα αστεία σχόλια...

«Η Kate πήγε στην εκκλησία χωρίς να κορνάρει ο οδηγός, χωρίς να κάνει κύκλους γύρω γύρω, χωρίς να ακουστεί το σήμερα γάμος γίνεται, ο κουμπάρος μοιάζει με Άγγλο τουρίστα στα Λιμανάκια με μπύρες, ο γαμπρός δεν θα χορέψει το "Θα ζήσω ελεύθερο πουλί"... Είναι γάμος αυτός;», έγραψε ο κωμικός Γιώργος Χατζηπαύλου.

Πιο πικρόχολος, πάντως, ήταν ο «κουτσομπόλης του Hollywood», Perez Hilton, που μεταξύ άλλων έγραψε: «κάποιος να ξυπνήσει την βασίλισσα παρακαλώ»! Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Νίκος Μουτσινάς, που το μόνο που είχε να σχολιάσει ήταν «εδώ ο κόσμος καίγεται και η Middleton παντρεύεται».

Στο Twitter, πάντως, έγραψε σχόλιο ακόμα και ο... κουμπάρος, πρίγκιπας Harry! «Θα μπορούσα να είμαι το επόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας που θα παντρευτεί! Ποιός ξέρει;», ήταν το μήνυμα που έκανε την εμφάνισή του. Βρε μέσα από την άμαξα το έγραψε;

Εκατοντάδες γκρουπ δημιουργήθηκαν στο Facebook, με ένα από αυτά να αριθμεί πάνω από 10.000 «φίλους»: εκείνο που έγινε για να σχολιάσουν το ότι ο William «ζορίστηκε» για να περάσει την βέρα στο δάχτυλο της καλής του! Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved