Τι λένε τα άστρα...για το Χριστόφορο Παπακαλιάτη
Astrology

Τι λένε τα άστρα...για το Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Παρότι Αιγόκερως, η πλούσια συνεισφορά του Πλούτωνα στο γενέθλιο χάρτη του μπορεί άνετα να τον κατατάξει στους ...κρυπτό-Σκορπιούς.Γεννημένος την ημέρα που η ...«17 Νοέμβρη» έκανε το πρώτο της τρομοκρατικό κτύπημα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ξέρει ως δημιουργός να ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα, δημιουργώντας ποικίλες αντιδράσεις.

Η καλλιτεχνική του ιδιότητα προκύπτει κυρίως από τη σύνοδο του Ποσειδώνα με τον αστρικό Ήλιο αλλά και ο ανάδρομος Άρης συμβάλλει με τον τρόπο του, αφού πολύ συχνά προδιαθέτει σε ανάλογους δρόμους έκφρασης.

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό υποδηλώνει ότι είναι άνθρωπος με πάθος, πάθη και μια διαρκή τάση αναζήτησης των θησαυρών που κρύβονται στη σκιερή πλευρά της ανθρώπινης ύπαρξης.Μάλιστα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον αστρικό Ποσειδώνα συντελεί σε μια εξιδανίκευση της «σκοτεινής πλευράς», που ναι μεν μπορεί να αποτυπωθεί δημιουργικά σε μια ταινία η ένα λογοτεχνικό έργο αλλά δεν θα πάψει ποτέ να «βασανίζει» το δημοφιλή καλλιτέχνη στην προσωπική του ζωή και να τον παρασύρει από τον άκρατο ρομαντισμό ως τις παρυφές του ...τρόμου.

Ο Ερμής στον Αιγόκερω σε τ-τετράγωνο με το Δία και τον Πλούτωνα τον βοηθά να πλέκει σενάρια με τους πρωταγωνιστές να κινούνται στα όρια της ανθρώπινης ψυχολογίας, βιώνοντας καταστάσεις όπου ακόμη και η «κάθαρση» δεν βάζει ένα οριστικό τέλος αλλά ανοίγει ένα παράθυρο σε ένα διαφορετικό κόσμο. Η συμμετοχή του αστρικού Ουρανού σε αυτό το τ-τετράγωνο αυξάνει τις πειραματικές τάσεις, την ψυχαναλυτική προσέγγιση και την αναγκαιότητα των ανατροπών. Φυσικά αν το μυαλό του Χριστόφορου Παπακαλιάτη πάψει να κινείται σε μια δημιουργική κατεύθυνση, τότε ο ίδιος απειλείται να εγκλωβιστεί σε ένα κύκλο εμμονών και αυτοκαταστροφικών σκέψεων.

Η Σελήνη του βρίσκεται είτε στην Παρθένο, είτε στο Λέοντα, περιγράφοντας στην πρώτη εκδοχή έναν δημιουργό με ζεστά αισθήματα και ...ναρκισσιστικές τάσεις, ενώ στη δεύτερη έναν τελειομανή και εργατικό σημειολόγο. Σε κάθε περίπτωση όμως η Σελήνη κάνει τετράγωνο με τη Δήμητρα, περιβάλλοντας άμεσα τις προσπάθειες του με την ανταπόκριση και την αγάπη του κοινού.

Το μέλλονΣτα θετικά του 2010 συγκαταλέγεται η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης, που γίνεται στον προοδευτικό του χάρτη.Πρόκειται για μια σημαντική-ως προς την προσωπική του ζωή-ένδειξη, είτε περιγράφει έναν μεγάλο έρωτα, είτε μια πλούσια όσο και «χρήσιμη» κοινωνική ζωή.

Ωστόσο, στην παρούσα φάση καλείται να ανταπεξέλθει στα πυρά του Κρόνου και του Πλούτωνα, που τον πιέζουν να πάρει αποφάσεις και κάνουν τη ζωή του ...λίγο πιο δύσκολη.Θα χρειαστεί να δουλέψει σκληρά, χωρίς να είναι βέβαιος ότι οι κόποι του θα αναγνωριστούν.Μέχρι τον επόμενο Δεκέμβριο θα πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει με ...ποιούς θα πάει και ποιούς θα αφήσει, ρίχνοντας αναπόφευκτα ...μαύρη πέτρα σε όσα και όσους παρεμποδίζουν την εξέλιξη του.Από αυτήν την άποψη, με το τελείωμα της χρονιάς ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν θα είναι ο ίδιος άνθρωπος...

Και όλα αυτά υποδαυλίζονται από τον προοδευμένο Ήλιο, που ετοιμάζεται να κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό.Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές μέσα στην επόμενη διετία θα είναι σαρωτικές και βλέποντας το θετικά του δίνεται μια ουσιαστική ευκαιρία να ξεφύγει από τους περιορισμούς της εγχώριας «μιζέριας»...

Μέσα στο 2012, το τετράγωνο του διελαύνοντα Ουρανού με τον Ήλιο του θα έρθει να ολοκληρώσει τη στροφή στη ζωή του και τότε θα μπορέσει να επαναδιαπραγματευθεί το μέλλον του με νέους όρους.

 

Παρότι Αιγόκερως, η πλούσια συνεισφορά του Πλούτωνα στο γενέθλιο χάρτη του μπορεί άνετα να τον κατατάξει στους ...κρυπτό-Σκορπιούς.
Γεννημένος την ημέρα που η ...«17 Νοέμβρη» έκανε το πρώτο της τρομοκρατικό κτύπημα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ξέρει ως δημιουργός να ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα, δημιουργώντας ποικίλες αντιδράσεις.

Η καλλιτεχνική του ιδιότητα προκύπτει κυρίως από τη σύνοδο του Ποσειδώνα με τον αστρικό Ήλιο αλλά και ο ανάδρομος Άρης συμβάλλει με τον τρόπο του, αφού πολύ συχνά προδιαθέτει σε ανάλογους δρόμους έκφρασης.

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό υποδηλώνει ότι είναι άνθρωπος με πάθος, πάθη και μια διαρκή τάση αναζήτησης των θησαυρών που κρύβονται στη σκιερή πλευρά της ανθρώπινης ύπαρξης.
Μάλιστα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον αστρικό Ποσειδώνα συντελεί σε μια εξιδανίκευση της «σκοτεινής πλευράς», που ναι μεν μπορεί να αποτυπωθεί δημιουργικά σε μια ταινία η ένα λογοτεχνικό έργο αλλά δεν θα πάψει ποτέ να «βασανίζει» το δημοφιλή καλλιτέχνη στην προσωπική του ζωή και να τον παρασύρει από τον άκρατο ρομαντισμό ως τις παρυφές του ...τρόμου.

Ο Ερμής στον Αιγόκερω σε τ-τετράγωνο με το Δία και τον Πλούτωνα τον βοηθά να πλέκει σενάρια με τους πρωταγωνιστές να κινούνται στα όρια της ανθρώπινης ψυχολογίας, βιώνοντας καταστάσεις όπου ακόμη και η «κάθαρση» δεν βάζει ένα οριστικό τέλος αλλά ανοίγει ένα παράθυρο σε ένα διαφορετικό κόσμο.
Η συμμετοχή του αστρικού Ουρανού σε αυτό το τ-τετράγωνο αυξάνει τις πειραματικές τάσεις, την ψυχαναλυτική προσέγγιση και την αναγκαιότητα των ανατροπών.
Φυσικά αν το μυαλό του Χριστόφορου Παπακαλιάτη πάψει να κινείται σε μια δημιουργική κατεύθυνση, τότε ο ίδιος απειλείται να εγκλωβιστεί σε ένα κύκλο εμμονών και αυτοκαταστροφικών σκέψεων.

Η Σελήνη του βρίσκεται είτε στην Παρθένο, είτε στο Λέοντα, περιγράφοντας στην πρώτη εκδοχή έναν δημιουργό με ζεστά αισθήματα και ...ναρκισσιστικές τάσεις, ενώ στη δεύτερη έναν τελειομανή και εργατικό σημειολόγο.
Σε κάθε περίπτωση όμως η Σελήνη κάνει τετράγωνο με τη Δήμητρα, περιβάλλοντας άμεσα τις προσπάθειες του με την ανταπόκριση και την αγάπη του κοινού.


Το μέλλον
Στα θετικά του 2010 συγκαταλέγεται η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης, που γίνεται στον προοδευτικό του χάρτη.
Πρόκειται για μια σημαντική-ως προς την προσωπική του ζωή-ένδειξη, είτε περιγράφει έναν μεγάλο έρωτα, είτε μια πλούσια όσο και «χρήσιμη» κοινωνική ζωή.

Ωστόσο, στην παρούσα φάση καλείται να ανταπεξέλθει στα πυρά του Κρόνου και του Πλούτωνα, που τον πιέζουν να πάρει αποφάσεις και κάνουν τη ζωή του ...λίγο πιο δύσκολη.
Θα χρειαστεί να δουλέψει σκληρά, χωρίς να είναι βέβαιος ότι οι κόποι του θα αναγνωριστούν.
Μέχρι τον επόμενο Δεκέμβριο θα πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει με ...ποιούς θα πάει και ποιούς θα αφήσει, ρίχνοντας αναπόφευκτα ...μαύρη πέτρα σε όσα και όσους παρεμποδίζουν την εξέλιξη του.
Από αυτήν την άποψη, με το τελείωμα της χρονιάς ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν θα είναι ο ίδιος άνθρωπος...

Και όλα αυτά υποδαυλίζονται από τον προοδευμένο Ήλιο, που ετοιμάζεται να κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό.
Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές μέσα στην επόμενη διετία θα είναι σαρωτικές και βλέποντας το θετικά του δίνεται μια ουσιαστική ευκαιρία να ξεφύγει από τους περιορισμούς της εγχώριας «μιζέριας»...

Μέσα στο 2012, το τετράγωνο του διελαύνοντα Ουρανού με τον Ήλιο του θα έρθει να ολοκληρώσει τη στροφή στη ζωή του και τότε θα μπορέσει να επαναδιαπραγματευθεί το μέλλον του με νέους όρους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved