Ο Κρόνος στον Τοξότη
Astrology

Ο Κρόνος στον Τοξότη

«Οικονομικός Αρμαγεδώνας με φόντο την ηθική».

Η είσοδος του Κρόνου σε ένα ζώδιο αποτελεί από μόνο του είδηση. Βλέπετε ο Κρόνος δεν είναι «μεγάλος ευεργέτης» όπως ο Δίας είναι όμως ο μεγάλος κριτής του ζωδιακού. Όπως είχα γράψει προ δυο και πλέον ετών στο άρθρο μου «Κρόνος στον Σκορπιό» και προανήγγειλα τις αλλαγές συνόρων (βλέπε Ουκρανία) και επιβεβαιώθηκα, έτσι και τώρα θέλω να σας δώσω έναν «οδηγό προς άστρο-ναυτιλλόμενους».
Ο Κρόνος -και εδώ οφείλω να «γκρεμίσω» ένα μύθο- δεν είναι κακός όταν έχεις βαδίσει στον δρόμο της αρετής. Όταν όμως έχεις ζήσει σε άγνοια, εις βάρος των άλλων ή με δραστηριότητες μη σύννομες, τότε το σίγουρο είναι πως θα σε «ταλαιπωρήσει». Για λόγους όμως αστρολογικής ευθύτητας και ειλικρίνειας οφείλω να δηλώσω πως κατά την γνώμη μου οι πλανήτες υποδεικνύουν-πυροδοτούν αυτά που στην πραγματικότητα προδιαθέτει το γενέθλιο. Ποτέ, και εννοώ ποτέ, δεν θα σου βγάλει ένας πλανήτης, μια όψη, ένα μεσοδιάστημα τάσεις ή γεγονότα τα οποία δεν είναι «εμποτισμένα» μέσα στον γενέθλιο χάρτη σου.
Ο Κρόνος (ο οποίος θα δείξει τάσεις που εκδηλώνονται υπό την μορφή τάσεων, αναγκών ή κινήτρων) που συμβολίζει την ευθύνη, την οριοθέτηση μα και τις απολαβές που είναι προϊόν σκληρής προσπάθειας, είναι ένας πλανήτης «σκληρός» μα δίκαιος ο οποίος είναι ένα «καρμικό» υπόβαθρο. Έτσι η φράση του Ηράκλειτου που έλεγε πως: «ο χαρακτήρας είναι το πεπρωμένο του καθενός» είναι ό, τι πρέπει για την προκειμένη περίπτωση.Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved