Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια
Astrology

Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η τελευταία Νέα Σελήνη του χρόνου πραγματοποιείται στις 22/12 στις 3.35 μετά τα μεσάνυχτα στην 1η μοίρα του Αιγόκερω.

Αυτή η Νέα Σελήνη έχει εξαιρετική σημασία όχι μόνο γιατί συμπίπτει με το χειμερινό ηλιοστάσιο αποτελώντας και έναν απολογισμό ενός ολόκληρου χρόνου με νέα σημαντικά ξεκινήματα, αλλά γιατί οι πλανητικοί σχηματισμοί είναι ακραία σαφείς και προτρεπτικοί.
Η σύνοδος με τον Ερμή και οι όψεις του με Ουρανό και Πλούτωνα και παράλληλα η σύνοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Πλούτωνα και το τετράγωνο με τον Ουρανό, τονίζουν πως ήρθε η ώρα της αναμέτρησης χωρίς έλεος, χωρίς συναισθηματισμούς και με ψυχρή λογική.
Όλα γίνονται χωρίς επιστροφή, οι αποφάσεις είναι καθοριστικές και οι γιορτές μυρίζουν μπαρούτι κάτω από την επίφαση του μύρου, του λιβανιού και του χρυσού περιτυλίγματος.
Ας δούμε πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ξεχωριστά.
ΚΡΙΟΣ
Οι ευθύνες σου σε στολίζουν σαν τις μπάλες το χριστουγεννιάτικο δέντρο και μέσα στις γιορτές τρέχεις και δεν φτάνεις. Το θέμα είναι πως τρέχεις μαραθώνιο βιασύνης, ενθουσιασμού, πάθους, έντασης και ανυπομονησίας. Βρίσκεσαι σε μεγάλη εγρήγορση και σκέφτεσαι τις αποφάσεις που θα πάρεις σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Άφησε τα ρίσκα κατά μέρος αν έχεις στα σκαριά ένα επαγγελματικό σχέδιο και ψήνεσαι αλύπητα, φρόντισε να μην το κάψεις από βεβιασμένες κινήσεις. Η προσωπική σου ζωή είναι ...Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved