Το superfood που αποτελεί το υπέρ στην υπερτροφή των παιδιών μας
Inside Stories

Το superfood που αποτελεί το υπέρ στην υπερτροφή των παιδιών μας

Kάποιες υπερτροφές, όπως το Μακεδονικό Ταχίνι, που εδώ και έναν αιώνα έχει την ίδια απολαυστική, άριστη και μοναδική γεύση, είναι όλα όσα χρειάζεστε για να βάλετε το υπέρ στην υπερτροφή των παιδιών σας.

Όλες οι μανούλες γνωρίζουμε καλά ότι από τη στιγμή που κρατήσαμε τα παιδιά μας στην αγκαλιά μας μέχρι και σήμερα, τα μεγαλώνουμε προσπαθώντας να τους εμφυσήσουμε τον τρόπο και την αξία μιας ισορροπημένης διατροφής αλλά και ενός υγιεινού τρόπου ζωής, που θα συνεχίσουν να ακολουθούν αργότερα από μόνα τους. Και μπορεί κάποιες φορές να γινόμαστε υπερβολικές, όμως η αλήθεια είναι πως λατρεύουμε να υπερβάλλουμε για τα μικρά μας!

Και κάπως έτσι, το task «θρεπτικό σνακ» είναι το μεγάλο στοίχημα που καλούμαστε να κερδίσουμε στην καθημερινή ρουτίνα των παιδιών μας. Ποια μαμά άλλωστε, δεν έχει ξενυχτήσει νύχτες ολόκληρες, αναζητώντας εκείνη την «υπερτροφή» που μπορεί να έχει κεντρική θέση στη διατροφή του παιδιού της, ξεχωρίζοντας ποιοτικά, γευστικά και θρεπτικά; Όσες μαμάδες μας καταλαβαίνετε, συνεχίστε να διαβάζετε, διότι μόλις βρήκαμε ένα superfood, που θα βάλει τέλος στα ξενύχτια, αφού είναι ταυτόχρονα απολαυστικό, ποιοτικό αλλά και άριστο, θρεπτικά.

Βλέπετε, υπάρχει ένα τρόφιμο που εδώ και έναν αιώνα δίνει την ευκαιρία σε όλη την οικογένεια και δη στα μικρά μας, να κάνουν καθημερινά τις πιο θρεπτικές διατροφικές επιλογές. Ο λόγος για το Μακεδονικό Ταχίνι, που ταιριάζει ιδανικά πάνω στο ψωμί, ως dressing στα περισσότερα γεύματα αλλά και μέσα στις πιο λαχταριστές μπάρες. Πλέον, λοιπόν, κάθε φορά που πέφτει στο τραπέζι η ερώτηση «Τι θέλεις αύριο για το σχολείο;», η απάντηση θα είναι ένα superfood που αποτελεί το υπέρ στην υπερτροφή των παιδιών μας.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved