Pitt-Jolie: Ο σωματοφύλακάς τους δίνει πικάντικες λεπτομέρειες της σχέσης τους πριν από το διαζύγιο
Hollywood

Pitt-Jolie: Ο σωματοφύλακάς τους δίνει πικάντικες λεπτομέρειες της σχέσης τους πριν από το διαζύγιο

Στα μαχαίρια βρίσκονται ο Brad Pitt και η Angelina Jolie εδώ και χρόνια μετά τον επεισοδιακό χωρισμό τους το 2016.

Οι δυο τους βρίσκονται στα δικαστήρια προσπαθώντας να επιλύσουν το θέμα της επιμέλειας των παιδιών τους όπως και οικονομικές διαφορές που έχουν προκύψει.

Πριν από το διαζύγιο, το ζευγάρι μοιραζόταν μία φανταστική σχέση, όπως περιγράφει ένας από τους πρώην σωματοφύλακές τους.

Αντζελίνα Τζολί: Κατηγορεί τον Μπραντ Πιτ ότι την κακοποιούσε - «Στράφηκε και κατά των παιδιών»

Ο λόγος για τον Billy Billingham, πρώην αρχιλοχία της SAS και εκπαιδευτή των ειδικών δυνάμεων που δούλεψε για το ζευγάρι για 18 μήνες. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό HELLO είπε:

“Έμαθα πολλά από αυτούς, όπως και εκείνοι από εμένα. Ήμουν εκεί για να προσφέρω μια υπηρεσία, που ήταν η ασφάλεια για εκείνους και την οικογένειά τους, ώστε να έχουν μια αξιοπρεπή ζωή”, είπε και πρόσθεσε: “Πρόκειται για φυσιολογικούς ανθρώπους. Προφανώς είναι πολύ γνωστοί και βρίσκονται συνεχώς στο επίκεντρο της δημοσιότητας, αλλά είναι προσγειωμένοι άνθρωποι”, περιγράφοντας ένα περιβάλλον όπου το ζευγάρι επέδειξε “απίστευτη εργασιακή ηθική”. “Το πρόγραμμά τους ήταν πρωτοφανές”, συμπλήρωσε. “Πάντα έβρισκαν χρόνο ο ένας για τον άλλον, για τα παιδιά τους, για τη δουλειά και για φιλανθρωπικούς σκοπούς και το κάνουν αυτό κάθε μέρα. Είχα εξαντληθεί βλέποντάς τους να το κάνουν και κανένας από τους δύο δεν παραπονέθηκε ποτέ”.

Oι στιγμές χαλάρωσης, όταν ανακάλυψε τις πιο ελαφριές, αστείες πλευρές της οικογένειας Pitt-Jolie: “Στα παρασκήνια, όταν είχαμε χρόνο να καθίσουμε και να μιλήσουμε, μπορούσες να δεις πόσο αληθινοί ήταν και πώς γελούσαν και αστειεύονταν, κάνοντας φάρσες ο ένας στον άλλον”, αποκάλυψε ο πρώην αρχιλοχίας.

Άλλος πρώην σωματοφύλακας της οικογένειας περιέγραψε με εντελώς μελανά χρώματα την Angelina Jolie μετά το διαζύγιο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Tony Webb, σωματοφύλακας της οικογένειας που βρέθηκε δίπλα στο ζευγάρι για περισσότερα από είκοσι χρόνια, έκανε σκληρές καταγγελίες εναντίον της Jolie. Κατά τον ίδιο, μετά το διαζύγιο, η Jolie έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να “ενθαρρύνει τα παιδιά να αποφεύγουν να περνούν χρόνο με [τον πατέρα τους] κατά τη διάρκεια των επισκέψεων επιμέλειας“.

Διαβάστε επίσης:

Αντζελίνα Τζολί: Το σημείωμα που άφησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμεινε στον Πύργο Ηλείας

Γκολίνο: Η Ελληνικής καταγωγής ηθοποιός θα υποδυθεί την αδελφή της Κάλλας, στο πλευρό της Τζολί

Πλάνα από το πλωτό βασίλειο του Ωνάση όπου γυρίστηκε η ταινία για την Κάλλας με την Αντζελίνα Τζολί

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved