Αντζελίνα Τζολί: Κατηγορεί τον Μπραντ Πιτ ότι την κακοποιούσε - «Στράφηκε και κατά των παιδιών»
Hollywood

Αντζελίνα Τζολί: Κατηγορεί τον Μπραντ Πιτ ότι την κακοποιούσε - «Στράφηκε και κατά των παιδιών»

Η Αντζελίνα Τζολί ισχυρίζεται, μέσω των δικηγόρων της σε νέα δικαστική κατάθεση, ότι ο πρώην Μπραντ Πιτ ήταν βίαιος απέναντί της πριν από το περιστατικό με το αεροπλάνο το 2016 που την οδήγησε στην υποβολή αίτησης διαζυγίου.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης δικαστικής διαμάχης του πρώην ζευγαριού για το γαλλικό οινοποιείο τους Château Miraval, στις 4 Απριλίου, η νομική ομάδα της ηθοποιού κατέθεσε αίτηση με την οποία ζητά να δημοσιοποιηθούν συνομιλίες που, όπως λένε, αποδεικνύουν ότι ο 60χρονος Πιτ δεν άφηνε την 48χρονη Τζολί να του πουλήσει το μερίδιό της στο οινοποιείο, εκτός αν συμφωνούσε σε μια «πιο επαχθή» και «εκτεταμένη» συμφωνία εμπιστευτικότητας.

Στο πλαίσιο της νέας κατάθεσης, οι δικηγόροι της Τζολί προβάλλουν τον εξής ισχυρισμό: «Ενώ το ιστορικό σωματικής κακοποίησης της Τζολί από τον Πιτ ξεκίνησε πολύ πριν από το αεροπορικό ταξίδι της οικογένειας τον Σεπτέμβριο του 2016 από τη Γαλλία στο Λος Άντζελες, αυτή η πτήση σηματοδότησε την πρώτη φορά που έστρεψε τη σωματική του κακοποίηση και στα παιδιά. Η Τζολί τότε τον εγκατέλειψε αμέσως».

«Αυτό είναι ένα μοτίβο συμπεριφοράς - όποτε υπάρχει μια απόφαση που πηγαίνει εναντίον της άλλης πλευράς, επιλέγουν σταθερά να εισάγουν παραπλανητικές, ανακριβείς ή/και άσχετες πληροφορίες ως αντιπερισπασμό», δήλωσε στο PEOPLE ένας φίλος του Πιτ που γνωρίζει την δικαστική διαμάχη όλα αυτά τα χρόνια.

Νέος κύκλος διαμάχης: Διαδοχικές νίκες του Πιτ εις βάρος της Τζολί για τον αμπελώνα τους στη Γαλλία!

USA ACADEMY AWARDS 2014

«Υπήρξε μια μακρά δίκη για την επιμέλεια που αφορούσε όλο το ιστορικό της σχέσης τους και ένας δικαστής που άκουσε όλα τα στοιχεία εξακολουθεί να του δίνει την επιμέλεια 50/50», πρόσθεσε. Σύμφωνα με την πλευρά της Τζολί, η αγωγή για το οινοποιείο δεν θα είχε συμβεί αν ο Πιτ είχε αγοράσει το μερίδιο της Τζολί όταν εκείνη έκανε την προσφορά.

Ωστόσο, οι δικηγόροι της Τζολί ισχυρίζονται ότι ο Πιτ αρνήθηκε τη συμφωνία, εκτός αν συνοδεύονταν από το συμφωνητικό εμπιστευτικότητας και υποδηλώνουν ότι ο ηθοποιός φοβόταν ότι τα σφραγισμένα έγγραφα που περιλαμβάνονται στη χωριστή, πολυετή μάχη τους για την κηδεμονία θα μπορούσαν να δημοσιοποιηθούν χωρίς το συμφωνητικό εμπιστευτικότητας.

«Το σφραγισμένο αρχείο της Τζολί, το οποίο περιλάμβανε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, περιλήψεις των αναμενόμενων καταθέσεων της οικογένειας και άλλα στοιχεία, έκανε τον Πιτ να φοβάται ότι οι πληροφορίες θα μπορούσαν τελικά να δημοσιοποιηθούν», γράφουν οι δικηγόροι της, προσθέτοντας ότι ο Πιτ ήθελε η Τζολί να «δεσμευτεί συμβατικά σε αυτή τη σιωπή» σχετικά με την υποτιθέμενη «προσωπική του ανάρμοστη συμπεριφορά, είτε σχετίζεται με το Miraval είτε όχι».

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

Αντζελίνα Τζολί: Το σημείωμα που άφησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμεινε στον Πύργο Ηλείας

Γκολίνο: Η Ελληνικής καταγωγής ηθοποιός θα υποδυθεί την αδελφή της Κάλλας, στο πλευρό της Τζολί

Πλάνα από το πλωτό βασίλειο του Ωνάση όπου γυρίστηκε η ταινία για την Κάλλας με την Αντζελίνα Τζολί

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved