Γκολίνο: Η Ελληνικής καταγωγής ηθοποιός θα υποδυθεί την αδελφή της Κάλλας, στο πλευρό της Τζολί
Hollywood

Γκολίνο: Η Ελληνικής καταγωγής ηθοποιός θα υποδυθεί την αδελφή της Κάλλας, στο πλευρό της Τζολί

Η Βαλέρια Γκολίνο θα αναλάβει το ρόλο της αδελφής της Μαρίας Κάλλας στην ταινία Μαρία για την οποία βρέθηκε στην Eλλάδα προ ημερών η Αντζελίνα Τζολί.

Η διάσημη Ελληνοϊταλίδα ηθοποιός η οποία έχει στο ενεργητικό της πολύ σημαντικές επιτυχίες στο χώρο του παγκόσμιου κινηματογράφου και συνεργασίες με κορυφαίους star του Hollywood, πρόκειται να υποδυθεί την Υακίνθη Καλογεροπούλου, αδελφή της αξέχαστης ερμηνεύτριας κλασσικού τραγουδιού.

Οι δύο αδελφές Είχαν έρθει κοντά τα τελευταία χρόνια πριν το τέλος της ζωής της Μαρίας Κάλλας και μάλιστα Υακίνθη Καλογεροπούλου είχε γράψει βιβλίο με πολλά βιογραφικά και αυτοβιογραφικά στοιχεία για την ίδια και τη διάσημη αδελφή της το οποίο το τηλεφωνούσε ως «Sisters».

Στις φλέβες της Βαλέρια Γκολίνο, εκτός από ιταλικό αίμα από τη μεριά του πατέρα της, ρέει και ελληνικό αίμα από τη μεριά της μητέρας της και έχει πολύ όμορφη σχέση με τη δεύτερη πατρίδα της.

Γεννήθηκε στη Νάπολη και ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, μόλις στα 14 χρόνια της. Στα 16 είχε ήδη πάρει και τον πρώτο κινηματογραφικό ρόλο ενώ το 1984 έγινε διάσημη μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην αμερικάνικη ταινία "Blind date", που γυρίστηκε στην Αθήνα. Το 2013, μετά από 90 ταινίες και τρεις σειρές, η Βαλέρια Γκολίνο ασχολήθηκε και με τη σκηνοθεσία, αναλαμβάνοντας την ταινία «Μέλι», που αφορά στην ιστορία μιας κοπέλας που κάνει παράνομη εισαγωγή φάρμακων ευθανασίας στη Ευρώπη.

jolie.jpg

Τώρα ήρθε η ώρα να συμπρωταγωνιστήσει στο πλευρό της Αντζελίνα Τζολί που όπως έχει γίνει γνωστό, την προηγούμενη εβδομάδα βρισκόταν στο Κατάκολο Ηλείας για να κάνει γυρίσματα στη θρυλική θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση η οποία ήταν αγκυροβολημένη εκεί.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved