Ντόλτσε Βίτα: Ο Αντώνης και η Ντορίτα αποφασίζουν να κάνουν ένα πάρτι-μασκέ
Media

Ντόλτσε Βίτα: Ο Αντώνης και η Ντορίτα αποφασίζουν να κάνουν ένα πάρτι-μασκέ

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Ντόλτσε Βίτα, ο Αντώνης και η Ντορίτα αποφασίζουν να κάνουν ένα πάρτι-μασκέ στο σπίτι του Αντώνη.

Η Χριστίνα όμως, εκνευρίζεται με το γεγονός και ενώ όλοι προσπαθούν να την πείσουν να έρθει στο πάρτι, εκείνη δηλώνει ότι δεν πρόκειται... Κάποια στιγμή όμως, μέσα στη νύχτα... αποφασίζει να πάει στο πάρτι! Έτσι, ντύνεται άνδρας και εμφανίζεται στο σπίτι ως Ζαφείρης, φίλος της Σάσας.

Εντωμεταξύ, κάποιοι προσκεκλημένοι του πάρτι την αντιμετωπίζουν περίεργα και, για να χειροτερέψει ακόμη περισσότερο η κατάσταση, όταν γυρίζει στο σπίτι, την περιμένει η Όλγα που έχει αντιληφθεί την απουσία της... Ο Αντώνης μιλάει με δύο φίλους του από τον στρατό για τις γυναίκες και για την εμπιστοσύνη που μπορούν να τους έχουν. Ο Αντώνης υποστηρίζει περήφανα ότι γνωρίζει μια γυναίκα πολύ αξιοπρεπή, που δεν θα υπέκυπτε στις πιέσεις κανενός - εννοώντας φυσικά τη Χριστίνα.

Έτσι, ο φίλος του, ο Στάθης, βάζει στοίχημα με τον Αντώνη ότι μπορεί να την "ρίξει" μέσα σε μια εβδομάδα. Μια και δυο, ο Στάθης πηγαίνει στο γραφείο και ζητάει τη Χριστίνα Μαρκάτου. Επειδή, όμως, η Χριστίνα απουσιάζει, παρουσιάζεται ως Χριστίνα Μαρκάτου... η Σάσα! Ακολουθεί πολύ μεγάλο μπέρδεμα, αφού η Σάσα εκμεταλλεύεται ερωτικά τον Στάθη... Ο Αντώνης, από την άλλη πλευρά, υποψιάζεται τη Χριστίνα, η οποία όμως, είναι φυσικά αθώα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved