Media

Ποιος έχει εκνευρίσει τη Μενεγάκη τις τελευταίες ημέρες;

Gossip-tv Team

«Περιμένουμε να μεγαλώσει ελπίζοντας πως θα σοβαρευτεί», είπε απελπισμένη η Ελένη Μενεγάκη σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή «Ελένη». Ποιος είναι εκείνος που την έχει βγάλει εκτός εαυτού;

Μα το καινούργιο μέλος της οικογένειας της παρουσιάστριας το οποίο δεν είναι άλλο από ένα χαριτωμένο αλλά και ζωηρό τετράποδο. Όπως σας είχαμε γράψει παλιότερα η Ελένη Μενεγάκη σκεφτόταν σοβαρά να πάρει ακόμα ένα σκυλί στο σπίτι όπου θα έχει και ρόλο φύλακα. Το είπε και το έκανε, λοιπόν, η ωραία Ελένη αλλά προς το παρόν φαίνεται πως αντί να τους φυλάει το σκυλί, τον φυλάει όλη η οικογένεια από το τηλεκοντρόλ, τα έπιπλα και τα παπούτσια τους.

«Αν δεν σοβαρευτεί μας έχει φάει όλους και εμάς και τα πράγματά μας», είπε η παρουσιάστρια συνεχίζοντας λέγοντας: «Μας έχει σπάσει το τηλεκοντρόλ, έχει φάει όλα τα κουμπιά, δεν ανοίγει αυτή η τηλεόραση με νύχι το πιέζουμε». Και μπορεί οι συνεργάτες της Ελένης να το πήραν στην πλάκα και να το βρήκαν χαριτωμένο το σκυλί αλλά σίγουρα η παρουσιάστρια είχε αντίθετη γνώμη. «Ξέρεις ότι το κυνηγάμε όλοι μέσα στο σπίτι για να του πάρουμε το τηλεκοντρόλ και δεν τον πιάνουμε με τίποτα», ανέφερε ενώ διευκρίνισε πως του έχουν πάρει όλα τα παιχνίδια που υπάρχουν για σκυλιά αλλά εκείνο θέλει μόνο το συγκεκριμένο τηλεκοντρόλ.

Στο απόσπασμα που ακολουθεί δείτε το ξέσπασμα της Ελένης Μενεγάκη για το σκύλο καθώς και το πρόσωπο του όμορφου κατά τα άλλα τετράποδου από φωτογραφία που κυκλοφόρησε με το περιοδικό «Οκ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved