Άνω κάτω τα κυπριακά media με την αποκαλυπτική φωτογράφηση της Βίσση
Media

Άνω κάτω τα κυπριακά media με την αποκαλυπτική φωτογράφηση της Βίσση

Μαζί με το θάνατο του πατέρα της Άννας Βίσση, Νέστορα, συνέπεσε η κυκλοφορία και του κυπριακού περιοδικού «OMIKRON», το οποίο εκτός από συνέντευξη της Ελληνίδας σταρ, είχε και μία αποκαλυπτική φωτογράφηση.

Η φωτογράφηση αυτή σχολιάστηκε από τα κυπριακά μέσα, κάποια από τα οποία κατέκριναν την τραγουδίστρια. Ο άνθρωπος που πήρε τη συνέντευξη από την Άννα Βίσση, Σταύρος Χριστοδούλου, έγραψε στο κυπριακό «Down Town», τη δική του απάντηση:

Απάντηση σε μια χυδαιότητα

Είναι γεγονός πως η βλακεία είναι ανίκητη. Κατά τον ίδιο τρόπο που αήττητη είναι και η κακοήθεια, ειδικά όταν εκπορεύεται από μικροπρεπείς ανθρώπους. Αναγκάζομαι να γράψω αυτό το σημείωμα γιατί ένα κνώδαλο δημοσίευσε σε portal κυπριακού περιοδικού ότι η Άννα Βίσση δεν ήρθε στην Κύπρο για να θρηνήσει τον χαμό του πατέρα της αλλά για να φωτογραφηθεί για το ΟΜΙΚΡΟΝ. Ανέκαθεν διέθετα κατανόηση για τις υπερβολές που γεννά ο ανταγωνισμός του χώρου μας αλλά ομολογώ πως τέτοια χυδαιότητα στα είκοσι δύο χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά πρώτη φορά συναντώ. Γιατί όσο υπερβάλλοντα ζήλο και να θέλει να επιδείξει κάποιος προς τα αφεντικά του, οφείλει για λόγους αξιοπρέπειας και μόνο να σεβαστεί το πένθος των άλλων.

Επειδή η ανάρτηση αναπαράχθηκε στο Internet, τροφοδοτώντας το γνωστό κιτρινισμό, αναγκάζομαι να διαπραγματευτώ τα αυτονόητα διευκρινίζοντας τα εξής: Η Άννα Βίσση ήρθε στην Κύπρο, ενάμιση μήνα πριν, από τις 27 έως τις 29 Μαρτίου και φωτογραφήθηκε στην Πάφο για το cover story του περιοδικού ΟΜΙΚΡΟΝ που κυκλοφόρησε χθες. Είχε προηγηθεί η συνέντευξη που κάναμε μαζί στην Αθήνα όσο ακόμα εμφανιζόταν στο REX. Ο θάνατος του πατέρα της συνέπεσε με τη διαφημιστική καμπάνια του τεύχους που ήτανε προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στη βδομάδα. Δυστυχώς δεν μπορούσαμε να ακυρώσουμε την κυκλοφορία γιατί το περιοδικό βρισκόταν σε διαδικασία έκδοσης στο τυπογραφείο. Αυτά για όσους τρέφονται από την κακία και τη μικρότητα, καλυπτόμενοι πίσω από το φερετζέ του δημοσιογράφου. Ντροπή τους.

Σταύρος Χριστοδούλου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved