Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκαλύπτουν το φινάλε της «Μουρμούρας»
Media

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκαλύπτουν το φινάλε της «Μουρμούρας»

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σε συνέντευξή τους μίλησαν για το φινάλε του πρώτου κύκλου της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν στο περιοδικό «Τηλεόραση».

Σε λίγο καιρό η σειρά τελειώνει. Τι αίσθηση σας έχει αφήσει το φινάλε;

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Την καλύτερη! Και όπως με χαρά ξεκίνησα, έτσι με χαρά τελειώνω για φέτος»

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Για εμάς ουσιαστικά δεν είναι το τέλος γιατί συνεχίζουμε να γυρίζουμε. Θα κάνουμε μια μικρή διακοπή το καλοκαίρι και μετά συνεχίζουμε τα γυρίσματα, οπότε δεν αλλάζει κάτι».

Την περιμένατε την επιτυχία της σειράς; Μάλιστα, προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα πλέον.

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Από την αρχή που διάβασα το σενάριο ήξερα ότι το υλικό ήταν καλό, οι συντελεστές, οι ηθοποιοί, ο Alpha, η παραγωγή, περίμενα ότι θα υπήρχε κάποια ανταπόκριση, αλλά τόσο μεγάλη, όχι, δεν το περίμενα. Ευτυχώς που συνέβη, διότι χαίρομαι πάρα πολύ όταν ακούω από τον κόσμο να λέει ότι ευχαριστιέται που μας βλέπει».

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Οι ημέρες ήταν μέσα στη συζήτηση από την αρχή, δεν γνωρίζαμε ακριβώς πόσες μέρες την εβδομάδα θα έπαιζε η σειρά. Ξεκινάς να κάνεις κάτι με τον καλύτερο τρόπο που μπορείς και ποτέ δεν ξέρεις αν θα είναι επιτυχία ή αποτυχία, γιατί η επιτυχία μπορεί να μην είναι εμπορική ή και το ανάποδο».

Πώς θα τελειώσει ο πρώτος κύκλος για το ζευγάρι;

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι ετοιμαζόμαστε να φύγουμε για διακοπές».

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Δεν ξέρω, δεν έχω ιδέα τι θα παιχτεί τελικά. Εμείς δεν κάνουμε μια ιστορία που εξελίσσεται. Νομίζω όμως ότι πάμε διακοπές...».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved