Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης αποκαλύπτει τις εξελίξεις της σειράς «Όνειρο ήταν»
Media

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης αποκαλύπτει τις εξελίξεις της σειράς «Όνειρο ήταν»

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης σε συνέντευξή του μίλησε για τις εξελίξεις της σειράς «Όνειρο ήταν» και για τον ήρωα που υποδύεται.

Ο Αντώνης, που υποδύεσαι στη σειρά του Mega «Όνειρο ήταν» , θα γίνει ζευγάρι με την Ήβη, γιατί βλέπουμε ότι έχετε έρθει κοντά...

«Η Ήβη αισθάνεται ένα ανεξήγητο πάθος για τον Αντώνη. Ο Αντώνης για πρώτη φορά στη ζωή του αισθάνεται να εμπλέκεται προσωπικά και να παρασύρεται από τα συναισθήματα της Ήβης και να βρίσκεται σε ένα αδιέξοδο, οπότε ξεκινάει μια εσωτερική πάλη μέσα του γιατί δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα αισθανόταν κάτι τέτοιο για άλλη γυναίκα. Η ρωγμή στην οποία βρίσκει έδαφος και τρυπώνει όλο αυτό και αρχίζει και σπάει τις ισορροπίες είναι ότι δεν έχουν καταφέρει με τη γυναίκα του να κάνουν παιδί. Δεν είμαι σίγουρος αν αναφέρεται κάπου, νομίζω μάλλον ότι η Άννα έχει το πρόβλημα, γιατί, σε μία σκηνή σε ανύποπτο χρόνο και ενώ έχουν αρχίσει να υπάρχουν μέσα του αυτές οι συγκρούσεις, η Άννα τού λέει: "συγγνώμη που δεν μπορούσα να σου χαρίσω ένα παιδί" και αυτό κάνει τη θέση του ακόμα πιο τραγική καθώς αισθάνεται ακόμα μεγαλύτερες ενοχές επειδή νιώθει ότι προδίδει τον άνθρωπό του».

Θα είστε μαζί κάποια στιγμή;
«Δεν μπορώ να σου πω πολλά. Πάντως, θα γίνουν πολλά συγκλονιστικά πράγματα. Σίγουρα όμως θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή μου η Ήβη», δήλωσε στο περιοδικό «Τηλεόραση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved