Κωνσταντάκη: «Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τι κάνουμε εμείς για να μας προτιμήσει το κοινό»
Media

Κωνσταντάκη: «Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τι κάνουμε εμείς για να μας προτιμήσει το κοινό»

Η σειρά «Μάνα Χ ουρανού» είναι από τις πρώτες που μπαίνουν στη μάχη της σεζόν. Την πρεμιέρα θα τη δει με φίλους η Μαρία Κωνσταντάκη;

«Φαντάζομαι κάτι θα κανονίσουμε, αν κι εγώ δεν εμφανίζομαι στο πρώτο επεισόδιο, οπότε δεν θα έχω άγχος. Απλώς θα αγχώνομαι για τους άλλους και για τη σειρά, αν και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σε αυτή τη δουλειά. Αφενός το σενάριο είναι εξαιρετικό και πολύ αστείο και αφετέρου έχει γίνει ένα πολύ καλό ταίριασμα στους συντελεστές» τόνισε στο 7 Μέρες TV.
-Θα είστε απέναντι από «Μουρμούρα», «Ρουά Ματ» και αργότερα από τον «Όρκο σιωπής» και τους «Συμμαθητές».
«Όποια μέρα και να ήμασταν, θα βρισκόμασταν απέναντι από κάτι. Θα σου πω τι μου έλεγε ένα φίλος που ασχολείται με το ποδόσφαιρο: ότι οι μεγάλες ομάδες δεν ενδιαφέρονται για το τι κάνουν οι άλλοι, απλώς κάνουν το παιχνίδι τους. Οι μικρές ομάδες είναι αυτές που κοιτάζουν τι κάνουν οι μεγάλες. Αυτό που μας ενδιαφέρει, λοιπόν, είναι τι κάνουμε εμείς για να μας προτιμήσει το κοινό.

-Εμφανίζεσαι για πρώτη φορά ως μαμά σε ένα σίριαλ.

Ναι, είναι απίστευτο! Την Έμυ την έχω αγαπήσει πάρα πολύ. Έχω ξανακάνει κοπέλες λίγο αλαφροΐσκιωτες, αυτές που έχουν μια άλλη πραγματικότητα μέσα στο κεφάλι τους. Κι αυτή, λοιπόν, είναι λίγο extreme και λίγο περίεργη στον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνει το παιδί της, τον Λάμπη. Του μαθαίνει αλητείες, πώς θα τη σκαπουλάρει, πώς θα έχει το καλύτερο χαμόγελο από όλους και διάφορα τέτοια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved