Αλέκα Καμηλά: Η πρόταση για το πρωινό του Mega και η συνεργασία της στο «Όλα παίζουν»
Media

Αλέκα Καμηλά: Η πρόταση για το πρωινό του Mega και η συνεργασία της στο «Όλα παίζουν»

Η Αλέκα Καμηλά σε συνέντευξή της μίλησε για το πώς προέκυψε η συνεργασία με την εκπομπή «Όλα παίζουν».

Η σκέψη να μπεις στο χώρο πότε γεννήθηκε;
«Όταν επέστρεψα δεν ήθελα να έχω καμία σχέση με τον χώρο. Λίγο αργότερα, όμως, η Μπέτυ με επηρέασε πολύ. Άρχισα λίγο να βαριέμαι και έψαχνα κάτι να κάνω. Με πήρε και η Έλενα Κατραβά να μου πα για το πρωινό στο Μega πριν γίνει αυτό με τον ALPHA».


Και τι έγινε;
«Έκανα μια,-δυο συναντήσεις που ήταν πολύ θετικές απλά "έκατσε" αυτό με την Μπέτυ και άρχισα να σκέφτομαι: "Ποιες ώρες με βολεύει να λείπω;»...Έλα, όμως, που έρχεται η Μπέτυ μετά και μου λέει τα δικά της και σκέφτομαι πάλι: "Να πάω σε ένα περιβάλλον που δεν ξέρω κανέναν; Ή να πάω με την κολλητή μου και να γελάμε;". Και εκεί ήρθε και λειτούργησε αυτό».


Με την Καινούργιου και τον Λιανό γνωριστήκατε εκεί;
«Στο meeting. Η Κατερίνα ήταν πολύ γλυκιά και ευγενική αλλά σίγουρα η κοπέλα έλεγε από μέσα της: " ποιούς μου 'φέραν εδώ!».
Και πάμε και στο θέμα που δημιουργήθηκε στην εκπομπή...
«Υπήρχαν διαφωνίες. Όχι για το ποιος θα φανεί. Καθημερινά θέματα, χωρίς να μαλώνουν τα κορίτσια, και δημιουργήθηκε ένα κλίμα χωρίς λόγο. Αλλά εμείς τα βρήκαμε εύκολα και γρήγορα. Από την αρχή μάς είπαν: "Είστε τέσσερις! Και δίνουμε στον Γιώργο ένα προβάδισμα επειδή τον πιστεύουμε Εμένα δεν μου είπε κάνω να κάθομαι κάπου και να μη μιλάω ούτε ότι θα είμαι πρωταγωνίστρια. Είμαστε μια ομάδα».


Η σχέση σου με την Κατερίνα;
«Την Κατερίνα την αγάπησα γι' αυτό που είναι, θέλει να είναι γυναικάρα, να φτιάχνεται από το πρωί. Για μένα δεν είναι αληθινή η εικόνα μου στην τηλεόραση. Γιατί από το πρωί είμαι σαν την τρελή και μαζεύω παιδιά. Ενώ η Κατερίνα είναι αυτό που βλέπετε. Την λένε fake την λένε "φορτωμένη" αλλά είναι αληθινή».
Πηγή: You

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved