Ο κόσμος σε θέση μάχης - Ένας Άρης πυρ και μανία!
Astrology

Ο κόσμος σε θέση μάχης - Ένας Άρης πυρ και μανία!

Μην «ξανοίγεσαι» αν δεν είσαι κατάλληλα εξοπλισμένος

Ζούμε πραγματικά «ιστορικές στιγμές», τουλάχιστον από αστρολογική άποψη. Κι αυτό γιατί είναι εξαιρετικά σπάνιο να έχουμε ένα σχεδόν ταυτόχρονο «αλισβερίσι» του Άρη (στον Κριό) με όλους σχεδόν τους αργούς πλανήτες, κάτι που ήδη έχει αρχίσει να συμβαίνει και θα ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, ο πλανήτης των εντάσεων σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, τρίγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, σύνοδο με τον Ουρανό και την Έριδα στον Κριό και αντίθεση με τον Δία στον Ζυγό, ενώ ως αστρικός «πέφτει» επάνω στον τροπικό Χείρωνα στους Ιχθύς!

Θα έλεγε κανείς ότι η ειρήνη το’ σκασε και το πρώτο που περνάει απ’ το μυαλό είναι βέβαια οι φυσικές καταστροφές που μπορεί να ενταθούν κάτω από έναν τόσο «ανταριασμένο» ουρανό. Ακολουθούν οι πάσης φύσεως πολεμικές ενέργειες, της τρομοκρατίας συμπεριλαμβανομένης, οι κοινωνικές ακρότητες, όπως επίσης και η όξυνση σε θέματα που ήδη «τρέχουν» στο παγκόσμιο σκηνικό. Δηλαδή το προσφυγικό, η εσωτερική ένταση στις ΗΠΑ, τα «κόλπα» του Κιμ Γιονγκ Ουν και άλλα πολλά.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved