Οι Ολυμπιονίκες έγιναν μοντέλα για καλό σκοπό
Fashion Shows

Οι Ολυμπιονίκες έγιναν μοντέλα για καλό σκοπό

Οι Ολυμπιονίκες έγιναν μοντέλα και περπάτησαν στην πασαρέλα για καλό σκοπό.

Το Σάββατο 8 Νοεμβρίου έγινε το καθιερωμένο Fashion Event του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών για την προαγωγή φιλαθλητικών και φιλανθρωπικών σκοπών. Όσοι έδωσαν το παρόν παρακολούθησαν μια διαφορετική επίδειξη μόδας. Καταξιωμένοι Ολυμπιονίκες μεταξύ αυτών και Έλληνες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΕΝΟΑ και έγιναν για λίγο μοντέλα ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο ευπαθείς ομάδες και αθλητών.

Στην επίδειξη μόδας συμμετείχαν οι Ολυμπιονίκες Βούλα Κοζομπόλη (Πρόεδρος ΣΕΟ), Εύη Μωραϊτίδου (Αντιπρόεδρος), Βιργινία Κραβαριώτη (Β' Αντιπρόεδρος), Βούλα Ζυγούρη (Γενική Γραμματέας), Αγγελική Καραπατάκη (Ταμίας ΔΣ), Αθανασία Τσουμέλεκα (Bάδην) και Βασίλης Πολύμερος, Χρύσα Μπισκιτζή και Λευτέρης Κόνσολας (Κωπηλασία). Όλοι τους, με τη στυλιστική επιμέλεια της Έλενας και του Γιώργου Βορρέα ανέβηκαν στην πασαρέλα και μετά το πρότο τρακ απέδειξαν ότι μπορούν ν' ανταπεξέλθουν περίφημα σε αυτό τον ρόλο.

Άλλωστε, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών έχει αποδείξει μέσα από τις δράσεις τις οποίες οργανώνει ή συμμετέχει, την ευαισθησία του στο πνεύμα της Κοινωνικής Προσφοράς, η οποία αποτελεί έναν από τους πυλώνες αξιών του. Τέλος, χρέη φωτογράφου στην φιλανθρωπική βραδιά ανέλαβε η Ολυμπιονίκης της Πάλης Μαρία Λουίζα Βρυώνη, η οποία συμμετείχε έτσι με τον δικό της τρόπο στην προσπάθεια του Συλλόγου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved