Fashion Shows

Το gossip-tv στην επίδειξη μόδας της νέας καλοκαιρινής prêt-à-porter κολεξιόν του Βασίλη Ζούλια

Την κολεξιόν του prêt-à-porter SS24 “BIRKIN” παρουσίασε σήμερα το μεσημέρι (4/11) ο Βασίλης Ζούλιας στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. 

Ο κορυφαίος Έλληνας σχεδιαστής μόδας με την πολύτιμη βοήθεια του καλού του φίλου και σχεδιαστή κοσμημάτων Περικλή Κονδυλάτου, οργάνωσε μία μοναδική επίδειξη μόδας όπου παρουσιάστηκαν οι δικές τους προτάσεις για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το μαύρο, το λευκό και το κόκκινο αλλά και υπέροχα ντεσέν περιλήφθηκαν στη «φαρέτρα» του σχεδιαστή για τη δημιουργία της νέας του κολεξιόν για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Τζειν Μπίρκιν ήταν ένας μύθος και μια ιέρεια του στυλ στις δεκαετίες του ‘60 και ‘70 που όμως εξακολουθεί να επηρεάζει την μόδα μέχρι σήμερα.

Το μοναδικό στυλ της, άτακτο αγοροκόριτσο με χάρη, ήταν η έμπνευση του Βασίλη Ζούλια και την Maison Zoulias συλλογή του για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 24.

zoulias.jpg

Στην επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια

Η συλλογή περιγράφει ένα εντελώς αβίαστα cool στυλ με κομμάτια από 100% λινό, μετάξι, βαμβάκι, και βισκόζη με λεπτομέρειες από δαντέλα και κεντημένα λουλούδια.

Ο Περικλής Κονδυλάτος κάνει για μια ακόμη φορά μια ισχυρή δήλωση. Φύλλα ελιάς, στάχυα και καρποί κυριαρχούν παντού και σε συνδυασμό με τα ψάθινα καλάθια που η Μπίρκιν κρατούσε σχεδόν με τα πάντα υπογραμμίζουν το ελεύθερο πνεύμα της αξέχαστης και πλέον μυθικής προσωπικότητας.

Θερμός υποστηρικτής της επίδειξης, ο οίκος Mourtzi, με κομψά υποδήματα που ολοκλήρωσαν τα λαμπερά look της πασαρέλας.

Στο τέλος, οι δύο σχεδιαστές εμφανίστηκαν ενώπιον του κοινού που είχε σπεύσει να παρακολουθήσει την επίδειξη και καταχειροκροτήθηκαν, με τα δεκάδες μοντέλα, ανάμεσά τους η Άντζελα Ευρυπίδη και η Αναστασία Περράκη, να ακολουθούν, φορώντας τις δημιουργίες τους.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

Δείτε στιγμιότυπα από την επίδειξη στο παραπάνω βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved