ΣΟΚ! Μοντέλο δολοφόνησε τον δισεκατομμυριούχο πρώην φίλο της
Models

ΣΟΚ! Μοντέλο δολοφόνησε τον δισεκατομμυριούχο πρώην φίλο της

Το μοντέλο Mayka Kukucova δολοφόνησε τον δισεκατομμυριούχο πρώην φίλο της Andrew Bush.

Όπως αποκάλυψε η νυν σύντροφός του, τον ζήλευε που είχε αλλάξει σελίδα στη ζωή του.
Η νυν σύντροφος του άτυχου δισεκατομμυριούχου είπε σύμφωνα με την dailymail:«Αυτή το έκανε. Δεν μπορώ να κάνω κάτι για να το αλλάξω αυτό. Ο Θεός θα την κρίνει. Ίσως να πίστευε ότι είχε τους λόγους της, ίσως δεν μπορούσε να δεχθεί ότι ο Andrew ήταν μαζί μου, ότι ήταν ευτυχισμένος, ενώ εκείνη δεν ήταν. Δεν ξέρω και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε».


Αν και είχαν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό, δεν μπορούσε να τη διώξει από το σπίτι του και έμεναν μαζί μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο.

Και πρόσθεσε η νυν αγαπημένη του: «Έμενε μαζί του και δεν μπορούσε να την διώξει. Αρνούνταν να μετακομίσει. Είχαν μια πολύ άσχημη σχέση. Έλεγε ότι προσπαθούσε να την κάνει καλύτερο άνθρωπο, αλλά δεν τα κατάφερνε, οπότε κάποια στιγμή αναγκάστηκε να φύγει. Ήξερα ότι η οικογένεια του Andrew την αντιπαθούσε γιατί δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα. Την αποκαλούσαν "φίδι". Δεν ικανοποιούνταν με τίποτα και δεν είχε πετύχει τίποτα στη ζωή της».

Μετά την δολοφονία το μοντέλο κατάφερε να διαφύγει στη γενέτειρά της Νόβα Μποσάκα στην Σλοβακία, αλλά τελικά παραδόθηκε η ίδια στην αστυνομία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved