Ντάνι Τσβέτκοφ: Αντί για κορυφαίος shooting guard έγινε μοντέλο του Αρμάνι
Models

Ντάνι Τσβέτκοφ: Αντί για κορυφαίος shooting guard έγινε μοντέλο του Αρμάνι

Ο Ντάνι Τσβέτκοφ έκανε το πέρασμά του στην Ελλάδα και αγωνίστηκε σε ομάδες μπάσκετ. Όλο αυτό μέχρι να τον κερδίσει το μόντελινγκ. Αντί για shooting guard έγινε μοντέλο του Αρμάνι.

Σε ηλικία είκοσι ετών πήρε μεταγραφή από ομάδα της Βουλγαρίας στην Α1 του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ. Φορώντας τη φανέλα της ομάδας του Παγκρατίου αρχικά και αργότερα του Αμαρουσίου, ετοιμαζόταν για μια σπουδαία καριέρα μέχρι τη στιγμή που ένας τραυματισμός έβαλε φρένο στα όνειρά του. Ο ίδιος είπε στο «thema people»: «Τότε πήρα την απόφαση να σταματήσω το μπάσκετ και να επιστρέψω στη Βουλγαρία. Ένιωθα ότι δεν είχα εγκλιματιστεί στην Ελλάδα, μου έλειπαν οι φίλοι και η οικογένειά μου - αλλά η νοσταλγία δεν κράτησε πολύ. Μέσω της κοπέλας μου, η οποία ήταν μοντέλο, ήρθα σε επαφή με ένα πρακτορείο στην Ελλάδα και έκανα τα πρώτα μου βήματα στον χώρο της μόδας».
Ο Ντάνι έχει πρωταγωνιστήσει στις περισσότερες επιδείξεις Ελλήνων σχεδιαστών, έχει φωτογραφηθεί σχεδόν για όλα τα εγχώρια περιοδικά μόδας και έχει πάρει μέρος σε βιντεοκλίπ γνωστών καλλιτεχνών, όπως η Νατάσα Θεοδωρίδου.
«Το 1,90 δεν είναι συνηθισμένο ύψος για μοντέλο παρά το γεγονός ότι δεν πίστευα ποτέ ότι θα ασχοληθώ με τον χώρο της μόδας, έφτασα κάποια στιγμή να μην προλαβαίνω τις δουλειές που αναλάμβανα. Πλέον το 24ωρό μου είναι γεμάτο από πασαρέλα, φωτογραφήσεις και διαφημίσεις. Ευχαριστιέμαι πολύ με τα σενάρια που θέλουν, πρώτα απ' όλα, τους πρωταγωνιστές να περνούν καλά οι ίδιοι στα γυρίσματα». Στην ερώτηση για το αν αθλητισμός και μόντελινγκ έχουν κοινά σημεία, απαντά: «Καμία σχέση. Για εμάς που θυσιάσαμε μέρος της ζωής μας ιδρώνοντας τη φανέλα, το περπάτημα στην πασαρέλα μοιάζει παιχνιδάκι. Άλλο το άγχος για την υπεροχή σε έναν δύσκολο αγώνα και άλλο το να επιδεικνύεις στον κόσμο κάποια ρούχα και να φωτογραφίζεσαι με αυτά».
Όπως λέει, «οι αθλητές διαφέρουν από τα μοντέλα. Είναι πιο συνεπείς, χαμηλών τόνων και έχουν μάθει να παλεύουν προκειμένου να κατακτήσουν κάτι. Το μόνο κοινό τους σημείο με τα μοντέλα είναι η πέραση που έχουν στο ωραίο φύλο. Ο αθλητισμός και το μόντελινγκ λειτουργούν ως αφροδισιακά για μια γυναίκα». Ο Ντάνι Τσβέτκοφ λατρεύει τον μουσακά, χαλαρώνει τα καλοκαίρια κάνοντας βουτιές σε κάποια ελληνική παραλία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved