Κάτια Ζυγούλη: «Ήθελα από πολύ μικρή να φύγω από την ασφάλεια της οικογένειας»
Models

Κάτια Ζυγούλη: «Ήθελα από πολύ μικρή να φύγω από την ασφάλεια της οικογένειας»

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα, για την πρώτη της αναγνώριση ως μοντέλο αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το πρώτο διάστημα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Κάτια Ζυγούλη.

«Ήθελα από πολύ μικρή να φύγω από την ασφάλεια της οικογένειας και να ταξιδέψω στον κόσμο. Nα έχω ένα σακίδιο, να ταξιδεύω και να αλλάζω δουλειές, ώστε να εξοικονομήσω τα χρήματα για να πάω στον επόμενο προορισμό. Ήθελα να ζω ελεύθερα. Όταν άρχισα και καταλάβαινα πως είμαι νοστιμούλα, ξεκίνησαν να μου μπαίνουν ιδέες πως αυτό θα μπορούσε να γίνει το διαβατήριο για αυτό που ονειρευόμουν. Τελειώνοντας το σχολείο, δούλευα ως μοντέλο σε ένα πρακτορείο στη Θεσσαλονίκη, μετά ήρθε η πρόταση για το Look of the Year κι αυτό ήταν! Τον Ιούνιο τελείωσα το λύκειο και το Σεπτέμβριο κατέβηκα στην Αθήνα για το διαγωνισμό. Δεν ξαναγύρισα ποτέ μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Το ότι κέρδισα στο Look of the Year ήταν μια επιβεβαίωση της αυτοπεποίθησής μου ή, αν θες, κατάρριψη της ανασφάλειάς μου – γιατί 17 χρόνων έχεις ανασφάλειες, ακόμα και τώρα έχω. Νομίζω πως βοήθησε η διάκριση, αλλά όλο αυτό που ακολούθησε θα το δοκίμαζα έτσι κι αλλιώς»


«Οι γονείς μου το δέχτηκαν, γιατί είχαμε πάντα πολύ καλή επικοινωνία. Με το που τους είπα ότι θέλω να το κάνω, μου είπαν «ΟΚ, κάν' το». Ήταν σαν να ήταν για να γίνει. H οικογένειά μου ήταν πάντα υπερπροστατευτική – ακόμα είναι, ειδικά ο μπαμπάς μου. Επιμένουν, μετά από τρία παιδιά! Αλλά είναι γλυκό και έχει πολλή πλάκα αυτό»


«Σίγουρα δυσκολεύτηκα σε κάποια πράγματα τον πρώτο καιρό. Όταν βρίσκεσαι στα 18 σου στο Παρίσι και σου δίνουν ένα χάρτη και έναν κατάλογο με κάστινγκ όπου πρέπει να πας, δεν είναι ό,τι πιο εύκολο. Έπαιρνα λάθος τρένα, έμπαινα στο μετρό και έλεγα «πού πάω τώρα;», αλλά δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Είναι εμπειρίες που θα ήθελα να ζήσουν και τα παιδιά μου, όχι απαραίτητα με αυτή τη μορφή. Όμως, με τις βάσεις που ευελπιστώ πως θα πάρουν από το σπίτι μας, θέλω να στηριχτούν στον εαυτό τους και να ξανοιχτούν στον κόσμο, να δουν πώς ζει ο κάθε λαός. Να γνωρίσουν κι άλλες νοοτροπίες, συνήθειες, να μη μείνουν κολλημένοι στην ασφάλεια του περίγυρου. Να μην είναι το κέντρο του μικρόκοσμού τους»
Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved