Μις Ελλάς: Ο εκδιωγμός από την διοργάνωση, η διάψευση και το… χάος
Models

Μις Ελλάς: Ο εκδιωγμός από την διοργάνωση, η διάψευση και το… χάος

Μετά τα «καλλιστεία της κρίσης» που έγιναν σε ένα… κατάστημα  και εκεί εξελέγησαν  οι εστεμμένες που επρόκειτο να μας εκπροσωπήσουν στους φετινούς παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς, ένα νέο «χαστούκι» ήρθε από την Κίνα.

Η Θεοδώρα Ντανιέλα ΝτεΜοράις Μοσχούρη πήγε να πάρει μέρος στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Miss Universe, ωστόσο επέστρεψε -μυστηριωδώς- στην Αθήνα.

Η ιστοσελίδα Angelopedia έγραψε πως η Ελληνίδα υποψήφια «εκδιώχθηκε από τη διεθνή διοργάνωση κακήν κακώς» χωρίς όμως να προσδιορίζει την αιτιολογία.

Ο διοργανωτής των εγχωρίων καλλιστείων Βασίλης Πρεβελάκης διέψευσε τα «κακόβουλα» δημοσιεύματα λέγοντας σε καθημερινή εφημερίδα: «Αποχώρησε όταν ενημερώθηκε πως η αγαπημένη της γιαγιά αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και επιθυμούσε να γυρίσει στην Ελλάδα».

Ωστόσο, οι συνεργάτες και ο στενός κύκλος της εστεμμένης Θεοδώρας Ντανιέλα ΝτεΜοράις Μοσχούρη, ισχυρίζεται ότι το μοντέλο εγκατέλειψε την Κίνα λόγω της ανοργανωσιάς της ελληνικής αποστολής. Υποστηρίζουν πως επί οκτώ ημέρες που βρισκόταν στην πόλη Σάνια της Κίνας κανείς από την επιτροπή ή τους διοργανωτές δεν επικοινώνησε μαζί της, ενώ επικρατούσε ένα... μπάχαλο.

Στο ξένο δημοσίευμα αναφέρεται, ότι η Ελληνίδα υποψήφια είχε να ανταγωνισθεί περίπου 100 κοπέλες από όλο τον κόσμο, αλλά δεν είχε τη σωστή προετοιμασία, ακόμη και όσον αφορά τον καλλωπισμό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved