Θρήνος για πασίγνωστο μοντέλο: Έχασε ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα και...
Models

Θρήνος για πασίγνωστο μοντέλο: Έχασε ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα και...

Η γιαγιά της η οποία έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών, ήταν η μεγάλη της αγάπη και γι’ αυτό θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τη θλίψη και οδύνη της.

Ο λόγος για την διάσημη Helena Christensen η οποία έγραψε ένα πραγματικά πολύ συγκινητικό μήνυμα για την πολυαγαπημένη της γιαγιά. Διαβάστε το παρακάτω…

«Η πολυαγαπημένη μου γιαγιά έφυγε από τη ζωή χθες. Ήταν μία υπέροχη, αστεία, κουλ και περιποιητική γυναίκα που αγκάλιαζε τους πάντες με αγάπη. Υποδέχτηκε με ανοιχτή αγκαλιά και ζεστή καρδιά τη μητέρα μου στην οικογένεια, όταν ο πατέρας μου την έφερε για πρώτη φορά και της είπε ότι εκείνη ήταν η αγάπη της ζωής του και φρόντισε την αδελφή μου και εμένα στην παιδική μας ηλικία, δίνοντάς μας, μαζί με τον γλυκό παππού μου τις πιο μαγικές αναμνήσεις για να ζήσουμε για το υπόλοιπο της ζωής μας. Με έμαθε τόσα πολλά και κυρίως ότι η ειλικρίνεια και η αλήθεια ανάμεσα στους ανθρώπους είναι τόσο σημαντικά. Είχε διάγεια πνεύματος μέχρι το τέλος και τη γνώση αλλά και τη σοφία που κατάφερε να μου μεταδώσει και που θα κρατάω για πάντα. Είμαι τόσο ευγνώμων που είχα κοντά μου την αγαπημένη μου γιαγιά μέχρι τα 100 της χρόνια, είναι πραγματικά ένα από τα πιο όμορφα δώρα της ζωής μου. Ευχαριστώ για τα μηνύματα συμπαράστασής σας για την γιαγιά και για τις ιστορίες σας για τις δικές σας γιαγιάδες. Τις διάβαζα όλες σε εκείνη και αυτό της έδινε τόσο μεγάλη χαρά και πολλά γέλια τα προηγούμενα χρόνια. Να προσέχετε και να φροντίζετε τους παππούδες και τις γιαγιάδες σας, είναι πολύτιμοι για τόσους πολλούς λόγους και κυρίως γιατί ήταν πριν από πολλά χρόνια σαν και εμάς, με όλες τις ελπίδες και τα όνειρα για το μέλλον. Όταν βλέπω φωτογραφίες της βλέπω στο χαμόγελό της εμένα και την αδελφή μου και βλέπω και τα παιδιά μας στη ματιά της. Ξέρω ότι είναι με τον παππού μου τώρα και αυτό κάνει την καρδιά μου πολύ ευτυχισμένη…»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved