Αθηνά Τσάβες: «Όταν επιλέγεις πρακτορείο στο εξωτερικό, είναι ευκολότερο να δουλέψεις εκεί»
Models

Αθηνά Τσάβες: «Όταν επιλέγεις πρακτορείο στο εξωτερικό, είναι ευκολότερο να δουλέψεις εκεί»

Από μικρό κοριτσάκι η Αθηνά Τσάβες αγαπούσε τα ρούχα, τα περιοδικά μόδας και τις φωτογραφίες των ιλουστρασιόν σελίδων

Όταν πριν από δύο χρόνια έκανε, την πρώτη της φωτογράφιση, αισθάνθηκε ότι ο χώρος της μόδας ήταν το ιδανικό επαγγελματικό περιβάλλον για εκείνη. Εξάλλου, είχε ήδη αποφασίσει ότι δεν θα ακολουθούσε το επάγγελμα των γονιών της, οι οποίοι είναι γιατροί.

Η απόφαση της τη δικαίωσε, αφού η Αθηνά είναι πλέον ένα από τα πρόσωπα της καμπάνιας των δημοφιλών βρετανικών πολυφαρμακείων Boots και προωθεί τα καλλυντικά τους. «Ηταν μια εξαιρετική εμπειρία», λέει στο Πρώτο Θέμα γι' αυτή τη μεγάλη δουλειά και προσθέτει: «Τα συγκεκριμένα φαρμακεία θυμίζουν περισσότερο καταστήματα καλλυντικών, αφού εκεί βρίσκεις τα πάντα. Διαφήμισα κάποια προϊόντα που τονίζουν υπέροχα τα χείλη. Αυτού του είδους τα προϊόντα μου αρέσουν, καθώς θεωρώ ότι τα έντονα χείλη κάνουν μια γυναίκα να φαίνεται πιο σέξι».

Αυτή, όμως, δεν είναι η μόνη διαφήμιση στην οποία πρωταγωνιστεί η23χρονη Αθηνά, αφού έχει κάνει επίσης τις καμπάνες για την εταιρεία Γερμανός, το εμφιαλωμένο νερό Διός και την Dior Cosmetics.

Οπως αποκαλύπτει, τα καλλυντικά είναι η μεγάλη της αδυναμία, αφού απολαμβάνει να μεταμορφώνεται με τις κατάλληλες τεχνικές, τα διαφορετικά χρώματα και τα επαγγελματικά προϊόντα. Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι και η εσωτερική της εμφάνιση, καθώς παρά το γεγονός ότι ο πατέρας της κατάγεται από τη Βολιβία και η μητέρα της από τη Ελλάδα, τα καταγάλανα μάτια και το πάλλευκο δέρμα της δημιουργούν μια αιθέρια ομορφιά Ανατολικοευρωπαίας. «Όταν έκανα τη φωτογράφηση για λογαριασμό του Dior, οι Γάλλοι μου έλεγαν ότι τους θυμίζω την Μπάρμπαρα Πάλβιν, το σούπερ μόντελ από την Ουγγαρία. Δεν ξέρω αν όντως της μοιάζω, η αλήθεια όμως είναι ότι -παρόλο που δεν πιστεύω στα πρότυπα- εισέπραξα αυτή τη δήλωση ως ένα ωραίο κομπλιμέντο».

Αν και είναι συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι, καθώς η έδρα του πρακτορείου της βρίσκεται στην Τσεχία, η Αθηνά προσπαθεί να αφιερώνει και λίγο χρόνο στις σπουδές της στο πανεπιστήμιο, τις οποίες δεν θέλει να αφήσει. Γιατί απαρνήθηκε τα εγχώρια πρακτορεία, απάντησε με ειλικρίνεια: «Οταν επιλέγεις πρακτορείο στο εξωτερικό, είναι ευκολότερο να δουλέψεις εκεί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved