Γνωστό μοντέλο σε κλινική απεξάρτησης
Models

Γνωστό μοντέλο σε κλινική απεξάρτησης

Ντόρος είχε δημιουργηθεί τις προηγούμενες μέρες γύρω από το όνομα γνωστού μοντέλου, καθώς σε πάρτι της στη Μαγιόρκα τραγουδούσε μεθυσμένη «αγαπώ την κόκα».

Πρόκειται για την Κέιτι Πράις, η οποία βρίσκεται στη φημισμένη κλινική απεξάρτησης The Priory. Η αιτία πίσω από την εισαγωγή της δεν είναι ούτε το αλκοόλ ούτε τα ναρκωτικά, αλλά το σύνδρομο του μετατραυματικού στρες από το οποίο υποστηρίζει ότι πάσχει.

Το 40χρονο μοντέλο έπειτα από πιέσεις της οικογένειας της θα παραμείνει 28 ημέρες στην κλινική, αφού τον τελευταίο καιρό έδειχνε να βρίσκεται εκτός ελέγχου. Η ίδια τόνισε πως αυτό το στρες της το προκαλεί η σκέψη ότι η μητέρα της πάσχει από καρκίνο σε τελικό στάδιο, στα τεράστια χρέη της προς την εφορία αλλά και στο γεγονός ότι ο πρώην σύζυγός της, Πίτερ Αντρέ, έχει πάρει τα δύο παιδιά τους.

Οι υπεύθυνοι της κλινικής κατέσχεσαν το κινητό της και της απαγόρευσαν τη χρήση των social media. Η Κέιτι Πράις θα μπορεί να επιστρέφει τα βράδια στο σπίτι για να φροντίζει τα παιδιά της, αλλά αν διαπιστωθεί ότι αποτελεί κίνδυνο για τον εαυτό της, θα συνεχίσει εσωτερικά τη νοσηλεία της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved