Σε κακή ψυχολογική κατάσταση πρώην «άγγελος»
Models

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση πρώην «άγγελος»

Κάποτε περπατούσε και έλαμπε στις πασαρέλες και πλέον είναι… βυθισμένη στο σκοτάδι.

Πρόκειται για την Μπρίτζετ Μάλκολμ, η οποία με ανάρτηση της στο Instagram αποκάλυψε τη μάχη που δίνει με ορμονικά ζητήματα, τα οποία την κάνουν να πέφτει ψυχολογικά.

Συγκεκριμένα το πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret, πάσχει από προεμμηνορρυσιακή δυσμορφική διαταραχή και τη σωματοδυσμορφική διαταραχή.

Την περασμένη Τρίτη, η Αυστραλέζα καλλονή μίλησε για τις «απίστευτα χάλια ημέρες» που είχε, τις οποίες προσπαθούσε να κρύψει με χαμογελαστές φωτογραφίες που αναρτούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Αυτό δεν ήταν ζωή. Ζωή είναι να δείχνεις σε όλους ότι κάτι σε δυσκολεύει, να αναγνωρίζεις ότι είσαι άνθρωπος, οπότε είναι εντάξει να φοβάσαι και να νιώθεις δυστυχής κάποιες φορές» σχολιάζει η 26χρονη.

Μάλιστα, ανάρτησε κι ένα παλιότερο κείμενο, το οποίο είχε γράψει πριν ανακαλύψει τα ορμονικά ζητήματα που αντιμετωπίζει.

«Κοίταξα στον καθρέφτη και αποφάσισα ότι ήμουν παχιά» αποκαλύπτει. Για να νιώσει καλύτερα έκανε μια βόλτα, ωστόσο οι σκέψεις της χειροτέρεψαν. Άρχισε να νιώθει ότι όλοι την απεχθάνονται, έβαλε τα κλάματα και πήρε τηλέφωνο τον σύζυγο της Ναθάνιελ Χόχο για να την παρηγορήσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved