Αlessandra Αmbrosio: Άφησε τη Μύκονο και πήγε Σάντα Μόνικα (photos)
Models

Αlessandra Αmbrosio: Άφησε τη Μύκονο και πήγε Σάντα Μόνικα (photos)

Η Αlessandra Αmbrosio απόλαυσε τις διακοπές της στη Μύκονο και τώρα αποφάσισε να μεταβεί αλλού.

Κυνηγά το καλοκαίρι σε κάθε σημείο του πλανή­τη. Μόλις επέστρεψε από τις ευρω­παϊκές καλοκαιρινές διακοπές της (με επιβε­βλημένη στάση στη Μύκονο), έτρεξε να φορέ­σει άλλο ένα μικροσκοπικό μπικίνι και να ξεχυθεί στις παραλίες της Σάντα Μόνικα.

Η 38χρονη καλλονή μαζί με τον γιο της Νόα και τον σύντροφο της Νικολό Οντι πέρασαν μια φανταστική Δευτέρα στην παραλία παρέα με τη φίλη της Ανά Μπεατρίς Μπάρας. Μαυρισμένοι από τις πρόσφατες διακοπές τους στην Ελλάδα, στην Ιταλία και τη Νότια Γαλλία, το ζευγάρι που βγαίνει τον τελευταίο χρόνο έδει­χνε ιδιαίτερα διαχυτικό και ερωτευμένο. Η Βραζιλιανά καλλονή χώρισε από τον πρώην αρραβωνιαστικό της Τζέιμι Αζούρ το 2018 μετά από δέκα χρόνια σχέσης και την απόκτη­ση δύο παιδιών.

Ο Οντι είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμ­βουλος της luxury εταιρείας ρούχων με χειροποίητα πλεκτά Alanui που έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό καθώς για κάθε κομμάτι απαιτούνται έντεκα ώρες πλεξίματος. Μια ζα­κέτα του συγκεκριμένου brand κοστολογείται περίπου 2.000 δολάρια.

Τον Ιούλιο η Alessandra Ambrosio έκανε τις καθιερωμένες διακοπές της στη Μύκονο ενώ τον Ιούνιο πέρασε κάποιες μέρες στη Σαντορίνη, με τις φωτογραφίες της στο instagram να διαφημίζουν το ελληνικό νησί στα 10 εκατομ­μύρια followers της. Στη Μύκονο φέτος οι διακοπές ήταν οικογενειακές. Εκτός από τα παιδιά της, την Ανία και τον Νόα, τη συνόδευε και η διάσημη δικηγόρος αδελφή της Αλίν.

Παραμένει ένα από τα πιο ακρι­βοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο και όταν αποφάσισε να λανσάρει τη δική της σειρά μαγιό κατάφερε να πουλήσει πάνω από 100.000 μπικίνι μέσα σε έναν χρόνο.

Δείτε φωτογραφίες από τις διακοπές της…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved